Θεσσαλία: Ανείπωτη τραγωδία με τον αιφνίδιο θάνατο του Εμμανουήλ Βενιέρη – Βυθισμένη στα «μαύρα» η Ιατρική του Πανεπιστημίου

by Τόνια Τζαφέρη

Θεσσαλία: Ποιος ήταν ο Εμμανουήλ Βενιέρης που έφυγε από την ζωή

Βυθισμένη στον θρήνο και στην θλίψη είναι η περιοχή της Θεσσαλίας η οποία θρηνεί τον Εμμανουήλ Βενιέρη.

Σε συλλυπητήριο ψηφισμά του το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια του Εμμανουήλ Βενιέρη.

Θεσσαλία: Ανείπωτη τραγωδία με τον αιφνίδιο θάνατο του Εμμανουήλ Βενιέρη – Βυθισμένη στα «μαύρα» η Ιατρική του Πανεπιστημίου

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Η διοίκηση και το διδακτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με οδύνη πληροφορήθηκαν τον αδόκητο θάνατο του αγαπημένου μέλους του Τμήματος Εμμανουήλ Βενιέρη, ο οποίος με υποδειγματική αφοσίωση συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη των εκπαιδευτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων του Τμήματος υπηρετώντας ως μέλος ΕΔΙΠ στο Εργαστήριο Βιοχημείας τα τελευταία 20 χρόνια.

Περισσότερα για τον θάνατο στην Θεσσαλία

Τιμώντας τη μνήμη του αποφάσισαν: Να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Τμήματος και τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.Να κατατεθεί χρηματικό ποσό αντί στεφάνων σε ίδρυμα της πόλης».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν