Θεσσαλονίκη αυτοκίνητο: Ιδιοκτήτης στόλισε την αντίκα του σαν το Ρούντολφ το ελαφάκι

Θεσσαλονίκη αυτοκίνητο: Ο Δήμος Σαμαράς στολίζει κάθε χρόνο την αντίκα του και μοιράζει χαμόγελα

Θεσσαλονίκη αυτοκίνητο: Ο Δήμος Σαμαράς είναι ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου-αντίκα. Συγκεκριμένα έχει στην κατοχή του ένα Zastava του 1972 το οποίο κυκλοφορεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το αυτοκίνητό του είναι πανέμορφο και λευκό και έτσι όπως το στολίζει με κέρατα και κόκκινη μύτη, είναι σα να βλέπεις το Ρούντολφ το ελαφάκι.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «Τα Χριστούγεννα μου αρέσουν πολύ και έτσι κάθε χρόνο στολίζω το αυτοκίνητο μου, μια αντίκα Zastava που κατασκευάστηκε το 1972. Εκτός όμως από το στολισμό του αυτοκινήτου μου, φοράω κι εγώ το αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι μου όσο το οδηγώ, όπως επίσης κι όποιος μπαίνει σε αυτό, είτε είναι η κοπέλα μου, είτε κάποιος φίλος».

Ακόμα πρόσθεσε «αρχικά τοποθετώ τα κερατάκια των ταράνδων στα παράθυρα. Κόκκινες κορδέλες και φιόγκους στο καπό. Τη μυτούλα ανάμεσα στα φανάρια. Λαμπάκια στο μπροστά και στο πίσω παρμπρίζ και στο πορτμπαγκάζ είναι ο μεγάλος σάκος του Αγίου Βασίλη. Με προσοχή όμως επειδή αυτό το αμάξι έχει πίσω την μηχανή και πρέπει να είμαι προσεκτικός».

Τέλος καταλήγει «Όταν το βράδυ ανάβουν και τα λαμπάκια φαίνεται πάρα πολύ όμορφο στους δρόμους της πόλης. Όταν κυκλοφορώ, συνεχώς τραβάνε βίντεο, φωτογραφίες και γύρω μου κορνάρουν όλη την ώρα!».

Δείτε τις φωτογραφίες με το υπέροχα στολισμένο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα Χριστούγεννα

Θεσσαλονίκηαυτοκίνητο: Αντίκα κυκλοφορεί σαν το Ρούντολφ το ελαφάκι

Θεσσαλονίκηαυτοκίνητο: Αντίκα κυκλοφορεί σαν το Ρούντολφ το ελαφάκι

Θεσσαλονίκηαυτοκίνητο: Αντίκα κυκλοφορεί σαν το Ρούντολφ το ελαφάκιΣχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν