Θεσσαλονίκη: «Ανώτερος μου είπε πως αν συνεχίσουμε, θα βρεθούμε στο Σουφλί» λέει αστυνομικός

by Εύα Ζαχαριάδη

Θεσσαλονίκη: Η καταγγελία ενός αστυνομικού που σοκάρει

‘Ενας εν ενεργεία αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας, προέβη σε μια ανώνυμη καταγγελία στο ράδιο Metropolis. Η καταγγελία του αστυνομικού σοκάρει καθώς αποκαλύπτει περιστατικά βίας και πως λειτουργούν οι ομάδες σε ρόλο «συνεργού».

«Απόστρατοι αστυνομικοί αναλαμβάνουν θέσεις στις ΠΑΕ» – «Ομάδες μεταφέρουν στους σάκους τους τα καπνογόνα των οπαδών» είπε ο εν ενεργεία αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας- «Θα έπρεπε να συλληφθούν και οι γονείς του 23χρονου» πρόσθεσε

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5: «Είναι οι εντολές που δεχόμαστε από τους ανωτέρω, γιατί όταν σταματήσουν να εργάζονται στο σώμα, αναλαμβάνουν θέσεις στις ΠΑΕ και είμαι απόλυτος σε αυτό που λέω και μου έχει τύχει πολλές φορές σαν περιστατικό. Μου είχε πει ένας ανώτερός μου ότι αν συνεχίσουμε, θα βρεθούμε και οι δύο στο Σουφλί. Μαζί με τα νερά, είχαμε βρει καπνογόνα αλλά και πιστόλια ευθείας βολής, ήμουν παρών στο περιστατικό και είχα ακολουθήσει την ομάδα στα αποδυτήρια γιατί είχα δεχτεί την εν λόγω εντολή. Εκείνη την ώρα ήρθαν τρεις οργανωμένοι φίλοι της ομάδας και πήραν τα σακίδια από τα αποδυτήρια, ενώ εμείς δεν είχαμε καμία εντολή για να αντιδράσουμε».

Θεσσαλονίκη: «Ανώτερος μου είπε πως αν συνεχίσουμε, θα βρεθούμε στο Σουφλί» λέει αστυνομικός

Θεσσαλονίκη: Αποκαλύτπει ο αστυνομικός – «Είναι πολλά τα συμφέροντα που παίζονται.. »

«Είναι πολλά τα συμφέροντα που παίζονται, ακόμα και αν θυμάστε, όταν ανέλαβε ο κ. Σαββίδης τον ΠΑΟΚ, πήρε έναν απόστρατο στην ομάδα. Το ίδιο συμβαίνει και σε ομάδες μπάσκετ και σε άλλες ομάδες. Αλλά να ρωτήσω, τους γονείς του φερόμενου δολοφόνου τους συνέλαβαν οι αρχές; Γιατί όλα ξεκινάνε από το σπίτι, γιατί αυτός ο 23χρονος μπορεί να μην είχε την πρόθεση να σκοτώσει, αλλά κάτι έχει γίνει στο παρελθόν στο σπίτι του που τον έκανε τόσο βίαιο και τον εξώθησε στο να ασκήσει τόσο έντονη βία» συνέχισε ο αστυνομικός για να καταλήξει: «Δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου περιστατικό που αστυνομικοί έχουν εισχωρήσει σε συνδέσμους. Για εμένα πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος της Θάτσερ. Όταν πάω για υπηρεσία, φοβάμαι μην μου έρθει κανένα τούβλο και πρέπει να κλείσουν τα γήπεδα… χθες».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo