Θεσσαλονίκη delivery: Διανομείς ζητούν να μην λειτουργήσει το delivery λόγω κακοκαιρίας – Η ανακοίνωσή τους

by Αντώνης Βαλμάς

Θεσσαλονίκη delivery: Ζητούν να μην λειτουργήσουν τα delivery λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας

Θεσσαλονίκη delivery: Η επιτροπή αγώνα διανομέων ζητά να μην λειτουργήσουν τα delivery. Και αυτό λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη delivery: Ζητούν να μην λειτουργήσει λόγω κακοκαιρίας

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους στα social media: “από αύριο προβλέπεται σφοδρή κακοκαιρία που θα κρατήσει τουλάχιστον μία εβδομάδα. Είναι κυριολεκτικά εγκληματικό, εργοδότες να πιέζουν συναδέλφους να εργάζονται υπό τέτοιες συνθήκες και μάλιστα το προετοιμάζουν μέρες πριν! Η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων θα βρίσκεται σε επιφυλακή για να καταγγείλει επώνυμα όσες εταιρείες/εργοδότες βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή συναδέλφων μας. Συνάδελφοι, να μην υποκύψουμε στις πιέσεις των εργοδοτών, να ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ την εργασία, να ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ να παίξουμε τη ζωή μας κορώνα-γράμματα για τα κέρδη των εργοδοτών και να ενημερώσουμε ΑΜΕΣΑ την Επιτροπή”.

Θεσσαλονίκη delivery: Ζητούν να μην λειτουργήσει λόγω κακοκαιρίας

Η ανακοίνωση των delivery της Θεσσαλονίκης

https://www.facebook.com/epitropiagonadianomeon/posts/1923364997812334

Υπενθυμίζουμε ότι από το πρωί χιονίζει στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα στις περισσότερες πόλεις της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας άρχισε να πέφτει χιόνι περίπου από τις 6 το πρωί.

Συγκεκριμένα στα ορεινά της Θεσσαλονίκης, σε Χορτιάτη, Φίλυρο και Πανόραμα Θεσσαλονίκης, πέφτουν ήδη οι πρώτες -ψηλές μέχρι στιγμής- νιφάδες.

Θεσσαλονίκη delivery: Ζητούν να μην λειτουργήσει λόγω κακοκαιρίας

Το κρύο είναι ήδη ιδιαίτερα τσουχτερό, με το θερμόμετρο στο κέντρο να δείχνει αυτή την ώρα μόλις στους 2 βαθμούς Κελσίου.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν παρατηρούνται προβλήματα στο οδικό δίκτυο, αλλά ο κρατικός μηχανισμός είναι έτοιμος για οτιδήποτε συμβεί.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα