Θεσσαλονίκη δωρεάν φαγητό: Μεγάλες ουρές με κόσμο έξω από κατάστημα που μοιράζει δωρεάν φαγητό

Θεσσαλονίκη δωρεάν φαγητό: Μία πολύ όμορφη κίνηση ανθρωπιάς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε

Θεσσαλονίκη δωρεάν φαγητό: Μεγάλη ουρά από κόσμο σημειώθηκε σε κατάστημα εστίασης στη Θεσσαλονίκη. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αποφάσισε να μοιράσει μερίδες με φαγητό σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Πρόκειται για μία εξαιρετικά ευγενική χειρονομία που ανακούφισε πολλούς κατοίκους της περιοχής.

Πρόκειται για κατάστημα στην Πολίχνη όπου μάλιστα κάθε Κυριακή παρατηρείται συνωστισμός για δωρεάν φαγητό.

Θεσσαλονίκη δωρεάν φαγητό: Ουρές για δωρεάν φαγητό στην Πολίχνη

Θεσσαλονίκη δωρεάν φαγητό: Ουρές για δωρεάν φαγητό στην Πολίχνη

Θεσσαλονίκη δωρεάν φαγητό: Ουρές για δωρεάν φαγητό στην Πολίχνη

Πηγή: Thes.gr

Πρις λίγους μήνες, και άλλος ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Θεσσαλονίκη μοίραζε μερίδες δωρέαν φαγητού σε κατοίκους της περιοχής

Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης μοίραζε δωρεάν φαγητό σε κατοίκους της περιοχής. Πρόκειται για το εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη «Στα Καλά Καθούμενα».

Όπως είχε αναφέρει ο κ. Στέφανος Σαράτσης τότε σε ποστ του στο Facebook, «Ξεχάσαμε ότι μαζί με τα καταστήματα εστίασης έκλεισαν και οι αίθουσες συσσιτίων που μπορούσαν να συντηρήσουν με φαγητό τόσους ανθρώπους. Προσωπικά γνωρίζω και πολλούς συναδέλφους μου οι οποίοι ταπεινά εξυπηρετούσαν ανθρώπους που είχαν ανάγκη όσο τα καταστήματα ήταν ανοιχτά. Τώρα όλοι αυτοί που έχουν ανάγκη ακόμη και το φαγητό είναι σε απόγνωση. Γι’ αυτόν τον λόγο θα προσπαθήσουμε να συντηρήσουμε με τα απαραίτητα, στο μέτρο του δυνατού, καθημερινά για μισή ώρα όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας... Υ.Γ. Με ένα πιάτο φαΐ κανείς δεν έγινε φτωχότερος!!!!».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν