Θεσσαλονίκη Ευκαρπία: Θετική στον κορονοϊό δασκάλα σε τμήμα δημοτικού σχολείου – Το τμήμα έκλεισε

Θεσσαλονίκη Ευκαρπία: Οι γονείς ενημερώθηκαν και το τμήμα έκλεισε – Διαδικτυακά τα μαθήματα για 14 μέρες

Θεσσαλονίκη Ευκαρπία: Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο. Μπορεί τις τελευταίες μέρες οι εκπαιδευτικοί να υποβάλλονται σε τεστ για να είναι ασφαλής η επιστροφή τους στα θρανία. Ωστόσο, ποτέ δε μπορείς να ελέγξεις 100% έναν αόρατο εχθρό, όπως είναι ο κορονοϊός. Το πρώτο κλείσιμο τμήματος δημοτικού σχολείου εξαιτίας θετικού κρούσματος, λοιπόν, είναι γεγονός.

Πρόκειται για μία δασκάλα στο 3ο δημοτικό σχολείο Ευκαρπίας. Η εν λόγω δασκάλα βρέθηκε θετική στον κορονοϊό με αποτέλεσμα να κλείσει το τμήμα Ε1 στο οποίο έκανε μάθημα. Για το γεγονός, ενημερώθηκαν οι γονείς των μαθητών, οι οποίοι φυσικά είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι.

Όπως προστάζει το πρωτόκολλο, τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά τις επόμενες 14 ημέρες. Δώρο άδωρο λοιπόν το άνοιγμα του σχολείου για τα συγκεκριμένα παιδάκια, τα οποία αναγκάζονται και πάλι σε τηλεκπαίδευση.

Η διευθύντρια του σχολείου ανέφερε ότι έχει ολοκληρωθεί ήδη η απολύμανση όλων των χώρων. Ενώ τεστ έχουν διενεργηθεί και στους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς.

Θεσσαλονίκη Ευκαρπία: Κρούσμα κορονοϊού σε δασκάλα δημοτικού

Αρνητικά βγήκαν τα τεστ των υπόλοιπων εκπαιδευτικών στο 3ο δημοτικό σχολείο στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης

Ευτυχώς τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν στους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς του σχολείου ήταν αρνητικά. Φυσικά οι γονείς των παιδιών έχουν ενημερωθεί ήδη σχετικά με το γεγονός και το τμήμα έχει κλείσει. Στο σχολείο δε, τηρούνται αυστηρά μέτρα για την προστασία ενάντια στον κορονοϊό.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα