Θεσσαλονίκη επεισόδια: Ένταση μεταξύ νέων και αστυνομικών – Η αστυνομία ήθελε να τους κόψει πρόστιμα λόγω lockdown

Θεσσαλονίκη επεισόδια: Εξαιτίας της συμπλοκής ένας αστυνομικός της ομάδας Ζ τραυματίστηκε

Θεσσαλονίκη επεισόδια: Ένταση που οδήγησε σε συμπλοκή μεταξύ νεαρών και αστυνομικών σημειώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα γύρω στις 5 υπήρξε ένα επεισόδιο μεταξύ νεαρών οι οποίοι έπαιζαν μπάλα σε γήπεδο. Και αστυνομικών οι οποίοι πήγαν να ελέγξουν για ποιο λόγο παραβιάζουν τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή Ευαγγελίστρια της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με ρεπορτάζ του thestival.gr, τη στιγμή που οι αστυνομικοί ζήτησαν από τα νέα παιδιά να φύγουν από το γήπεδο, εκείνοι ανταπάντησαν με βρισιές και άσχημες χειρονομίες.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί αποπειράθηκαν να επιβάλλουν πρόστιμο για τον κορονοϊό σε έναν από τους νεαρούς. Τότε, ύστερα από άρνησή τους να τους ακολουθήσει, οι υπόλοιποι νεαροί επιτέθηκαν μαζικά στους αστυνομικούς. Άμεσα οι αστυνομικοί ειδοποίησαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης το οποίο έσπευσε για βοήθεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τέσσερις από τους νεαρούς προσήχθησαν, ενώ ένας αστυνομικός της ομάδας Ζ τραυματίστηκε εξαιτίας της συμπλοκής. Ο τραυματισμένος αστυνομικός καταδίωκε με τη μηχανή έναν εκ των δύο προσαχθέντων. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πρόσθετες πληροφορίες, μισή ώρα μετά τα επεισόδια, προσήχθησαν δύο ακόμα άτομα στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού. Ο ένας πραδόθηκε και ο άλλος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την ώρα των επεισοδίων μεταξύ νεαρών και αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη επεισόδια: Ένταση μεταξύ νεαρών και αστυνομικών

Θεσσαλονίκη επεισόδια: Ένταση μεταξύ νεαρών και αστυνομικών

Πηγή thestival.gr

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν