Θεσσαλονίκη γυμναστήρια: Λειτουργούν κανονικά εν μέσω καραντίνας – «Είναι κοινό μυστικό» λέει ο γραμματέας του συλλόγου

Θεσσαλονίκη γυμναστήρια: Πολλά γυμναστήρια λειτουργούν κρυφά και παράνομα εν μέσω κορονοϊού

Θεσσαλονίκη γυμναστήρια: Μία σοβαρή αποκάλυψη πραγματοποίησε ο γενικός γραμματέας του συλλόγου ιδιοκτητών γυμναστηρίων. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Κώστα Κοπαρανίδη, «Είναι κοινό μυστικό. Κάποιοι ανοίγουν την αίθουσα και βγάζουν φωτογραφίες την ώρα που γυμνάζονται. Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο γιατί πιστεύω ότι όπως δεν το κάνω εγώ, θα ήθελα να είναι ευνόητο να μην το κάνει και κανένας άλλος. Ό,τι στοιχείο “πέφτει” στην αντίληψη της αστυνομίας τότε εκείνοι που λειτουργούν παράνομα έρχονται αντιμέτωποι με το γράμμα του νόμου».

Πλέον λοιπόν και τα γυμναστήρια προστίθενται στη μακρά λίστα των επιχειρήσεων που λειτουργούν κρυφά και παράνομα. Σύμφωνα δε, με τον κ. Κοπαρανίδη εκείνοι οι οποίοι λειτουργούν κρυφά και παράνομα τα γυμναστήρια σε περιοχές της Θεσσαλονίκης είναι «Εκείνοι που δεν έχουν να φάνε και αναγκάζονται να λειτουργούν παράνομα για να βγάλουν τα προς το ζην και εκείνους που αισχροκερδούν εν μέσω καραντίνας».

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο κ. Κοπαρανίδης ζητά από την πολιτεία να λειτουργήσουν ξανά τα γυμανστήρια με νόμιμο τρόπο και με όλα τα μέτρα προστασίας. Θα μπορούσαν κάλιστα για παράδειγμα να λειτουργούν με ραντεβού.

Θεσσαλονίκη γυμναστήρια: Λειτουργούν κρυφά και παράνομα στην πόλη

Ο κ. Κοπαρανίδης αναφέρει απελπισμένα ότι το 30% του κλάδου των γυμαστηρίων στη Θεσσαλονίκη είναι πιθανό να κλείσει

Όπως ανέφερε ο ίδιος «Η Πολιτεία πρέπει να μας βοηθήσει. Είναι απελπιστική η κατάσταση, τα έξοδα του γυμναστηρίου είναι μεγάλα και δεν προερχόμαστε από εποχές που υπήρχαν χρήματα. Αντιμετωπίζουμε το lockdown προερχόμενοι από τρία μνημόνια και τα ενοίκια είναι πάρα πολύ υψηλά, μπορεί να φτάνουν και τις 10.000 ευρώ».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα