Θεσσαλονίκη: Η 14χρονη Νίκη στέλνει μήνυμα για τον εμβολιασμό – Έτσι θα ελευθερωθούμε

Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας της έκανε λόγο για «δώρο της επιστήμης».

Θεσσαλονίκη: Ξεκινάει ο εμβολιασμός για παιδιά και την στιγμή που πολλοί έχουν εκφράσει την αντίδραση τους, άλλοι τόσοι τάσσονται υπέρ. Είναι ξεκάθαρα ο μόνος τρόπος για να απαλλαχτούμε από τις βαριές νοσηλείες covid και να αποφύγουμε να κολλήσουμε.

Και φυσικά, ο μοναδικός τρόπος να πάρουμε τις ζωές μας πίσω και την παλιά καθημερινότητα μας, όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Παρότι η μετάλλαξη έχει φέρει νέες ανησυχίες, καθώς δεν είναι λίγοι οι εμβολιασμένοι που έχουν νοσήσει. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι αναγκαίος ο εμβολιασμός.

Η ηλικία έχει επίσης σημαντικό ρόλο. Και ενώ σχεδόν όλοι συμφωνούμε για τον εμβολιασμό των μεγάλων ηλικιακά ατόμων, όταν η συζήτηση έρχεται στους έφηβους και τα παιδιά. Τότε οι αντιδράσεις είναι ακόμη πιο έντονες. Πως όμως θα ανοίξουν ξανά τα σχολεία και θα λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα και κρούσματα; Και πως θα αποφευχθεί η περσινή κατάσταση χωρίς να έχουν εμβολιαστεί όσο το δυνατόν περισσότεροι. Ακόμη και παιδιά;  

Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού στέλνει μία 14χρονη από την Θεσσαλονίκη. Η ίδια καλεί τους συνομιλήκους της να συμμετάσχουν στην εμβολιαστική διαδικασία. Όπως λέει στο MEGA το πρωί του Σαββάτου η 14χρονη Νίκη, ο εμβολιασμός είναι εκείνος που θα μας χαρίσει την πολυπόθητη ελευθερία.

Όλη η οικογένειά της έχει εμβολιαστεί. Ο πατέρας της έκανε λόγο για «δώρο της επιστήμης». «Μας δίνει ένα δώρο η επιστήμη. Δεν γίνεται να το αφήσουμε έτσι. Η προτροπή του παιδιού ήταν «Μπαμπά, να τρέξουμε». Πρέπει να διαφυλάξουμε τους γύρω μας. Η Νίκη μου περνάει ένα μήνυμα», τόνισε.

Οι δηλώσεις της 14χρονης Θεσσαλονικιάς υπέρ των εμβολιασμών

Related posts

Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης – Η έκκληση των αρχών

Πότε λήγουν οι ταυτότητες

Νέος σεισμός πριν λίγο