Θεσσαλονίκη καραντίνα: Σοκ με 46χρονη που διοργάνωσε πάρτι στο σπίτι της – Συνελήφθη και της βεβαιώθηκε πρόστιμο

Θεσσαλονίκη καραντίνα: 3.000 ευρώ πρόστιμο και σε 35χρονο που διοργάνωσε πάρτι στη Χαλκιδική

Θεσσαλονίκη καραντίνα: Δεν έχουν σταματημό τα περιστατικά σπασίματος της καραντίνας εν μέσω κορονοϊού. Καθημερινά δημοσιεύονται περιπτώσεις «ανυπάκουων» πολιτών, οι οποίοι σπάνε την καραντίνα προς ίδιον όφελος. Αυτή τη φορά μία 46χρονη συνελήφθη και της επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, καθώς διοργάνωσε ιδιωτικό πάρτι σπίτι της στη Θεσσαλονίκη. Μετά από έλεγχο της αστυνομίας, εντοπίστηκαν στο σπίτι άλλα τρία άτομα, στα οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα και στην Χαλκιδική, καθώς 35χρονος διοργάνωσε πάρτι στην περιοχή του Δήμου Ν. Προποντίδας. Στο εσωτερικό του σπιτιού υπήρχαν άλλα δύο άτομα, 29 και 40 ετών. Δε σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, ωστόσο του βεβαιώθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Θεσσαλονίκη καραντίνα: 46χρονη διοργάνωσε κρυφά πάρτι στο σπίτι της

Εκτός από τα δύο σπασίματα καραντίνας σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, σοκ προκλήθηκε στην Κάλυμνο με γυναίκα που είχε 56 αρχαιότητες σπίτι της

56 αρχαία πήλινα αντικείμενα ενάλιας προέλευσης, εντοπίστηκαν σε σπίτι γυναίκας στην Κάλυμνο. Οι αστυνομικές αρχές δεν πίστευαν στα μάτια τους με το μουσείο που είχε στήσει η γυναίκα στο σπίτι της. Στην κατοχή της βρέθηκαν αμφορείς, αγγεία και κύπελλα από τη Υστερορωμαϊκή, τη Βυζαντινή και τη Μεταβυζαντινή εποχή.

Τα αρχαία αντικείμενα κατασχέθηκαν από την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων και θα αξιολογηθούν και χρονολογηθούν. Η γυναίκα που τα είχε στην κατοχή της, συνελήφθη με την κατηγορία της παράνομης κατοχής αρχαιοτήτων και μετέβη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της Κω.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα