Θεσσαλονίκη καταγγελία: Αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμο 900 ευρώ σε 17χρονη

Θεσσαλονίκη καταγγελία: Ο άνεργος πατέρας της βρίσκεται σε απόγνωση

Θεσσαλονίκη καταγγελία: Μία σοβαρή καταγγελία βγήκε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με έναν άνεργο πατέρα, αστυνομικοί βεβαίωσαν το μεγάλο πρόστιμο των 900 ευρώ στην 17χρονη κόρη του. Το περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο όπου αστυνομικοί σταμάτησαν την 17χρονη κοπέλα για να πραγματοποιήσουν έλεγχο.

Ωστόσο, ο έλεγχος δεν διεξήχθη αμέσως με αποτέλεσμα να γίνει όταν είχε περάσει πλέον η ώρα, μετά τις 21.00 οπότε και της έκοψαν πρόστιμο. Η καταγγελία έγινε από τον κ. Πολυχρόνη Αναστασιάδη, τον πατέρα της κοπέλας, στο Focus FM.

Ο απεγνωσμένος πατέρας αναφέρει ότι τουλάχιστον το πρόστιμο των 300 ευρώ είναι άστοχο καθώς είναι ευθύνη των αστυνομικών που πέρασε η ώρα. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 17χρονη κόρη του ήταν με τις φίλες της ένα τετράγωνο από το σπίτι. Όταν τις σταμάτησαν για έλεγχο οι αστυνομικές αρχές. Το περιστατικό συνέβη στις 20:40 και όπως τονίζει, μέχρι να ζητηθούν εξηγήσεις, να διασταυρωθούν τα στοιχεία και όλα τα συναφή, η ώρα πέρασε και πήγε μετά τις 21:00.

Τα πρόστιμα που κόπηκαν ήταν για άσκοπη μετακίνηση, μη χρήση μάσκας και για κυκλοφορίας εν ώρα απαγόρευσης. Ο πατέρας υπέβαλε ένταση στο πρόστιμο, το οποίο δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει αφού είναι άνεργος.

Θεσσαλονίκη καταγγελία: Υπέρογκο πρόστιμο 900 ευρώ σε 17χρονη

Ακούστε αναλυτικά τα όσα κατήγγειλε ο πατέρας της 17χρονης στη Θεσσαλονίκη για το υπέρογκο πρόστιμο

Πηγή FOCUS FM

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν