Θεσσαλονίκη κέντρα διασκέδασης: Απίστευτος συνωστισμός σε νυχτερινό κέντρο – Απαράδεκτες εικόνες

Θεσσαλονίκη κέντρα διασκέδασης: Εικόνες ντροπής σε νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη εν μέσω πανδημίας

Θεσσαλονίκη κέντρα διασκέδασης: Την ώρα που ολόκληρη η Ελλάδα μαστίζεται από τον κορονοϊό και τα κρούσματα καθημερινά ανεβαίνουν διαρκώς. Εξακολουθούν να υπάρχουν άτομα που δεν καταλαβαίνουν σε τι εποχή και συνθήκες ζούμε. Δε διστάζουν δε, να θέσουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο μόνο και μόνο για να διασκεδάσουν. Η Θεσσαλονίκη μέτρησε χθες 188 νέα κρούσματα, αλλά ο κόσμος στην πόλη δεν φαίνεται να καταλαβαίνει.

Δυστυχώς δεν είναι λίγα τα κέντρα διασκέδασης που παραβλέπουν τους κανόνες και συγκεντρώνουν πλήθος κόσμους δίχως μάσκες και αποστάσεις. Μετά μην απορούμε πως αυξάνονται συνέχεια τα κρούσματα κορονοϊού. Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη και σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο η ατομική ευθύνη και η δημόσια υγεία πήγαν περίπατο.

Θεσσαλονίκη κέντρα διαδκέδασης: Απαράδεκτες εικόνες συνωστισμού

Δείτε σε ποιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης έκανε και ο κορονοϊός πάρτι μαζί με τους θαμώνες

Σύμφωνα με αποκλειστικές εικόνες του newsit.gr, σε στόρυ που ανέβασε η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Instagram το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, φαίνεται πως και ο κορονοϊός έκανε πάρτι. Η εν λόγω τραγουδίστρια έκανε πρόγραμμα με το συγκρότημα Melisses στο νυχτερινό κέντρο Πύλη A Performance.

Όπως θα δείτε χαρακτηριστικά, όχι απλά τα μέτρα είχαν πάει περίπατο αλλά ο κόσμος έκανε λες και δεν υπήρχε πανδημία και λες και αυτό που ζούμε αυτούς τους μήνες τον αφήνει παγερά αδιάφορο. Οι μοναδικοί οι οποίοι φορούσαν μάσκα, αλλά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, ήταν οι σερβιτόροι. Όσο για τον κόσμο, δε φορούσε κανείς μάσκα και φυσικά οι αποστάσεις ήταν πρακτικά αδύνατο να τηρηθούν.

Ακόμα και αν οι υπεύθυνοι είχαν πράγματι φροντίσει να βάλουν στο εσωτερικό του νυχτερινού κέντρου τον απαραίτητο αριθμό θαμώνων,. Δεν έχει καμία σημασία μπροστά στο γεγονός ότι ο ένας ήταν κυριολεκτικά πάνω στον άλλο.

Κάτι τέτοιες εικόνες, κάνουν τον κάθε ενσυνείδητο πολίτη να απορεί πραγματικά με το τι πάει στραβά με ορισμένους ανθρώπους σε αυτή τη χώρα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=M-0u_0v49oM&feature=emb_title

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo