Θεσσαλονίκη κορονοϊός: Μπάντα έπαιξε έξω από το Νοσοκομείο Παπανικολάου για προσωπικό και ασθενείς

Θεσσαλονίκη κορονοϊός: Μία πολύ όμορφη κίνηση που προσέφερε στιγμές χαράς σε ασθενείς και προσωπικό

Θεσσαλονίκη κορονοϊός: Δύο γιατροί, τρεις φοιτητές Ιατρικής, μία παιδαγωγός και ένας φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ. Έπαιξαν μουσική για τους ασθενείς και το προσωπικό του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και μοίρασαν χαμόγελα, τις δύσκολες αυτές στιγμές. Πρόκειται για τη μπάντα δρόμου «Ρόμβος», η οποία έπαιξε χθες μουσική έξω από την Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου Παπανικολάου. Το νοσοκομείο αυτό είναι ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό και δέχεται καθημερινά πλήθος ασθενών θετικών στον κορονοϊό.

Ο κ. Λεωνίδας Καραμάνης, μέλος της μπάντας και φοιτητής Ιατρικής ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «Θέλαμε να στείλουμε στους ανθρώπους αυτούς τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση και καλή υγεία. Και ως γιατροί και ως φοιτητές ιατρικής γνωρίζουμε τι συμβαίνει αυτή την περίοδο και συγκεκριμένα στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης κι αυτό έπαιξε τον δικό του ρόλο στο να κάνουμε αυτή την κίνηση».

Ο Λεωνίδας, ο Μάξιμος, ο Παντελής, ο Θοδωρής, η Ελισάβετ, η Ελένη και η Γεωργία έπαιξαν ελληνικά τραγούδια. Και πρόσφεραν στιγμές χαράς και ελπίδας, τόσο στο προσωπικό που παλεύει καθημερινά με τον αόρατο εχθρό, όσο και στους ασθενείς που δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Από τη μεριά της η διοικήτρια του Νοσοκομείου Παπανικολάου, κα. Μαρία Γιογκτατζή ανέφερε «Ήταν μια όμορφη εκδήλωση. Ήταν μια νότα ευχάριστη, μια νότα χαράς και μιας άλλης αίσθησης».

Θεσσαλονίκη κορονοϊός: Μπάντα έπαιξε μουσική στο Παπανικολάου

Θεσσαλονίκη κορονοϊός: Μπάντα έπαιξε μουσική στο Παπανικολάου

Θεσσαλονίκη κορονοϊός: Μπάντα έπαιξε μουσική στο Παπανικολάου

Δείτε τη δημοσίευση του Νοσοκομείου Παπανικολάου σχετικά με την όμορφη εκδήλωση εν μέσω κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη

Μπορείτε να βρείτε την μπάντα δρόμου στο YoutTube (Romvos Band), στο Facebook (Romvos Band) και στο Instagram (@romvosband).

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo