Θεσσαλονίκη κορονοπάρτι: Σοκ με 7 άτομα που πάρταραν σε σπίτι στο Τρίλοφο – Πρόστιμο 3.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη κορονοπάρτι: Αδιαννόητο να γίνονται πάρτι εν μέσω lockdown

Θεσσαλονίκη κορονοπάρτι: Ακόμα μία παράνομη συνάθροιση έλαβε χώρα εν μέσω lockdown αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, πραγματοποιήθηκε παράνομο πάρτι σε σπίτι στην περιοχή Τρίλοφο. Στο συγκεκριμένο πάρτι φαίνεται πως συμμετείχαν συνολικά επτά άτομα.

Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν έλεγχο στο σπίτι, μετά από καταγγελία για διατάραξη της κοινής ησυχίας. Πράγματι στο εν λόγω σπίτι, εντοπίστηκαν επτά άτομα τα οποία παραβίαζαν τα μέτρα σχετικά με τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, δεν εντοπίστηκε στο σπίτι η ιδιοκτήτρια. Ωστόσο, η αστυνομία επέβαλε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ στην ιδιοκτήτρια, καθώς και πρόστιμο 300 ευρώ σε καθένα από τους συμμετέχοντες.

Θεσσαλονίκη κορονοπάρτι: 7 άτομα έκαναν παράνομο πάρτι σε σπίτι

Εκτός από το κορονοπάρτι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, πολλά είναι καθημερινά τα παράνομα περιστατικά σπασίματος της καραντίνας

Μεγάλη δημοσιότητα έλαβε πρόσφατα ένα τραπέζι αρραβώνα που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη. Στον αρραβών συμμετείχαν 40 άτομα και μάλιστα η μέλλουσα νύψη ήταν αστυνομικός! Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο, επιβλήθηκε το πρόστιμο των 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του καταστήματος και από 300 ευρώ πρόστιμο σε κάθε θαμώνα.

Σοκαριστική ήταν και η εμπλοκή δύο αστυνομικών σε τυχερά παιχνίδια σε καφενείο της Ηλιούπολης, εν ώρα υπηρεσίας. Πρόκειται για ένα καφενείο-λέσχη το οποίο μάλιστα ήταν σαν οπλοστάσιο, καθώς στο εσωτερικό του βρέθηκαν φυσίγγια, γεμιστήρες όπλων, πυρίτιδα. Καθώς και κροτίδες και καπνογόνα.

Οι αστυνομικοί πέρασαν από ανάκριση και ΕΔΕ ενώ η έρευνα θα συνεχιστεί από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα