Θεσσαλονίκη μαγειρείο: 5.000 δωρεάν γεύματα θα μοιράσει αλυσίδα μεγειρίων της Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη μαγειρείο: Τα γεύματα θα δοθούν σε όσους έχουν ανάγκη αύριο στην πόλη

Θεσσαλονίκη μαγειρείο: Κοκκινιστό, γεμιστά, παστίτσιο, μουσακά και δεκάδες αλλά μαγειρευτά φαγητά θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν δωρεάν. Αύριο, οι Θεσσαλονικείς στο πλαίσιο μιας πρωτοβουλίας αλυσίδας μαγειρείων. Που λόγω αναστολής λειτουργίας των καταστημάτων της, εξαιτίας της πανδημίας, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο τα προϊόντα που είχε ήδη προμηθευτεί.

Πρόκειται για την αλυσίδα μαγειρείων «Το ταψί της μαμάς».

Θεσσαλονίκη μαγειρείο: 5.000 δωρεάν γεύματα αύριο στην πόλη

Δείτε τι δήλωσε ο υπεύθυνος της αλυσίδας των μαγειρείων για αυτή την όμορφη ανθρώπινη κίνηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Ο υπεύθυνος της αλυσίδας μαγειρείων, κ. Ευριπίδης Τζιμόπουλος ανέφερε «Με αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης, τα καταστήματα μας αύριο θα μοιράσουν δωρεάν φαγητό». Ακόμα τόνισε ότι 5.000 γεύματα θα μοιραστούν «από τις 12:00 μέχρι να κλείσουν τα καταστήματα» καθώς σκοπός της επιχείρησης είναι «να δώσουμε σε όλους όσοι θα έρθουν».

Ο κ. Τζιμόπουλος τόνισε ότι «η πανδημία έχει ρίξει βαριά τη σκιά της στην εστίαση, επηρεάζοντας τον τρόπο που εργαζόμαστε και λειτουργούμε», γι’ αυτό και, όπως εξήγησε, «όλες αυτές οι πρωτοφανείς συνθήκες που δημιουργήθηκαν μας ανάγκασαν να αναστείλουμε τη λειτουργία και να κλείσουμε όλα τα καταστήματα μας: πέντε λιανικής πώλησης και το εργαστήριο χονδρικής».

Τέλος, είπε ότι «Έχουμε πτώση τζίρου 70%, πάγια έξοδα δυσβάσταχτα, δεν μπορούμε να παραμείνουμε ανοιχτά. Μαζί με εμάς δυσκολεύονται πολύ και οι προμηθευτές που ήδη είχαν προμηθευτεί από τους παραγωγούς προϊόντα. Τα οποία διέθεταν στα καταστήματα μας».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo