Θεσσαλονίκη: Μοιραίο δυστύχημα με άτυχο 32χρονο που έχασε την ζωή του στον δρόμο για τη δουλειά του

Θεσσαλονίκη: Θρήνος για τον 32χρονο Θανάση που σκοτώθηκε στον δρόμο για την δουλειά του

Ο αδικοχαμένος Θανάσης Αλευρόπουλος σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο άτυχος 32χρονος πήγαινε στην εργασία του όταν συνέβη το μοιραίο κακό.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε μια μάντρα, σκοτώνοντας τον ακαριαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο Θανάσης Αλευρόπουλος πήρε το αυτοκίνητό του, ξεκινώντας από την Περαία, για να πάει στην εργασία του και να πιάσει βάρδια στις 4:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η τροχαία Θεσσαλονίκης ερευνά τον θάνατο του 32χρονου

Για άγνωστο λόγο, τον οποίο ερευνά η Τροχαία Θεσσαλονίκης, ο 32χρονος άντρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, στον δρόμο Θεσσαλονίκης-Περαίας στο ρεύμα προς την πόλη, στο ύψος της στροφής Πλαγιαρίου και έπεσε πάνω σε έναν μαντρότοιχο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Ο 32χρονος άντρας εργαζόταν ως τεχνικός ροής σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης και είχε ξεκινήσει να πάει να πιάσει βάρδια και να αλλάξει έναν συνάδελφό του. Οι συνάδελφοί του στο κανάλι είναι σοκαρισμένοι από τον τραγικό θάνατο του 32χρονου Θανάση, καθώς τον περίμεναν να πάει στη δουλειά.

Μάλιστα, επειδή αργούσε να πάει στο πόστο του, οι συνάδελφοί του τον κάλεσαν στο κινητό του τηλέφωνο και οι αστυνομικοί τους ανακοίνωσαν τον θανατό του.

Ο άτυχος 32χρονος ήταν ηχολήπτης.

Related posts

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα

Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης – Η έκκληση των αρχών