Θεσσαλονίκη: «Μόλις την βρήκαν ζήτησε νεράκι και παγωτό, όλα πήγαν καλά» – Τι λέει ο πατέρας της 8χρονης που εξαφανίστηκε

by Maria Giannoutsou
Θεσσαλονίκη: «Μόλις την βρήκαν ζήτησε νεράκι και παγωτό, όλα πήγαν καλά» – Τι λέει ο πατέρας της 8χρονης που εξαφανίστηκε

«Τους ευχαριστώ όλους, όσους ασχολήθηκαν και βοήθησαν για να βρεθεί το παιδί μου»
αναφέρει εμφανώς συγκινημένος και ανακουφισμένος στο enikos.gr ο πατέρας της 8χρονης μαθήτριας, η οποία εξαφανίστηκε για περίπου 3 ώρες κατά την διάρκεια σχολικής εκδρομής στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Ήταν περίπου 11:45 όταν διαπιστώθηκε ότι η μικρή μαθήτρια δεν ήταν μαζί με τους συμμαθητές της, και είχε χαθεί κάπου στο δάσος στην περιοχή Πλατανόρεμα Ζαγκλιβερίου, όπου είχαν πάει εκδρομή.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και έπειτα από τις αναζητήσεις των δασκάλων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, που έπεσαν στο «κενό», ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η πυροσβεστική, ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς του κοριτσιού και επιστρατεύτηκαν drone και ειδικοί σκύλοι της 2ης ΕΜΑΚ.

«Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Ήρθε η αστυνομία, η Πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ, όλος ο κόσμος. Όλους να τους έχει ο Θεός καλά. Το παιδί πήγε ως ένα σημείο και από ότι μας είπαν τα υπόλοιπα παιδάκια κατάφερε και βγήκε από ένα ξέφωτο απέναντι και πέρασε τον κεντρικό δρόμο, για αυτό αργήσαμε να την βρούμε. Έχασε τον προσανατολισμό του, ήταν μόνο του, χάθηκε. Ήταν ένα παιδάκι μαζί του που έφτασε ως ένα σημείο και μετά γύρισε. Η δικιά μου έκατσε λίγο ακόμη και μετά έχασε τον προσανατολισμό της, ανέβηκε πάνω και τέλος καλό, όλα καλά.

Μόλις το μάθανε, οι άνθρωποι όλοι κινητοποιηθήκανε, η περιφέρεια, όλοι. Εγώ μόλις ενημερώθηκα έτρεξα κατευθείαν. Βρέθηκε ευτυχώς μέσα σε δυόμισι ώρες. Καλά είναι στην υγεία της, το πρώτο που ζήτησε ήταν λίγο νεράκι και παγωτό. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Σας ευχαριστώ. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο ειδικά τα σώματα ασφαλείας. Τους δασκάλους, τους χωριανούς, κινητοποιήθηκε όλο το χωριό (το Ζαγκλιβέρι)» λέει ο πατέρας της 8χρονης στο enikos.gr.

Περίπου στις 14:30 το μεσημέρι, η μικρή μαθήτρια εντοπίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν τρομαγμένη καθώς ήταν μόνη της μακριά από τους συμμαθητές και τους δασκάλους της για περίπου 3 ώρες.

Προτεινόμενα