Θεσσαλονίκη: Νεκρός 18χρονος – Πήρε το δίπλωμα και σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο στις πρώτες του διαδρομές

by Εύα Ζαχαριάδη

Θεσσαλονίκη: Νεκρός σε φρικτό τροχαίο ένας 18χρονος νεαρός οδηγός

Ένας 18χρονος έχασε την ζωή του σ’ ένα φρικτό τροχαίο στη Σίνδο. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας συνέβη λίγους μήνες αφότου ο νεαρός είχε πάρει το δίπλωμα οδήγησης.

Συντετριμμένη η οικογένεια του 18χρονου οδηγού στη Θεσσαλονίκη. Το τροχαίο δυστύχημα στη Σίνδο, στοίχισε τη ζωή στον άτυχο και άπειρο οδηγό…

Η Σίνδος στη Θεσσαλονίκη θρηνεί το χαμό του 18χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό και ο θάνατός του, ήταν ακαριαίος. Λίγους μήνες νωρίτερα είχε πάρει δίπλωμα οδήγησης και είχε ξεκινήσει να οδηγεί. Χθες στάθηκε άτυχος και κόπηκε το νήμα της ζωής του.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 18χρονος – Πήρε το δίπλωμα και σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο στις πρώτες του διαδρομές

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με νεκρό 18χρονο οδηγό

Μόλις 18 χρονών ήταν ο οδηγός που κατέληξε μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Τετάρτη (23-03-2022) στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Το αυτοκίνητο του άτυχου νέου συγκρούστηκε με φορτηγό.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε και ο 20χρονος συνοδηγός του καθώς ο 37χρονος οδηγός του φορτηγού. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας.

Στον δρόμο της Σίνδου έφτασαν γρήγορα περιπολικά της αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ο 18χρονος όμως είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά του και αργότερα οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν δεν απέδωσαν.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν