Θεσσαλονίκη πλατείες: Αστυνομικοί απομάκρυναν πλήθος νεαρών από πλατεία

Θεσσαλονίκη πλατείες: Νεαροί απομακρύνθηκαν από πλατεία από αστυνομικές δυνάμεις

Θεσσαλονίκη πλατείες: Χθες ανακοινώθηκαν 882 νέα ημερήσια κρούσματα στη χώρα. Υπήρχε δηλαδή περαιτέρω αύξηση και νέο ρεκόρ για τον αριθμό ημερήσιων κρουσμάτων στη χώρα. Μάλιστα τα 188 εξ΄αυτών εντοπίστηκαν στην Περεφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα ανακοίνωσε νέα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό διάδοσης του κορονοϊού. Ανακοίνωσε συγκεκριμένα την καθολική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αλλά και την απαγόρευση κυκλοφορίας από 00.30 έως 5.00 το πρωί.

Αυτά τα μέτρα πάρθηκαν μιας και βρισκόμαστε πλέον κανονικά στο 2ο κύμα της πανδημίας και τα πράγματα στη χώρα μας δείχνουν να έχουν ξεφύγει, όπως και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Στη Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στον πληθυσμό. Αλλά και στα λύματα της πόλης σε ποσοστό 500%!

Στις πλατείες μάλιστα εξακολουθεί να συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου τις νυχτερινές ώρες. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον αυτές οι συνήθειες να σταματήσουν από αύριο που θα τεθούν σε ισχύ τα νέα μέτρα. Ειδάλλως θα βλέπουμε όλο και περισσότερο την αστυνομία να απομακρύνει από τις πλατείες νεαρούς και νεαρές που δεν ενδιαφέρονται για τον κορονοϊό.

Θεσσαλονίκη πλατείες: Αστυνομικοί απομάκρυναν νεαρούς από πλατεία

Δείτε το βίντεο με αστυνομικούς που απομακρύνουν νεαρούς από πλατεία στη Θεσσαλονίκη

Οι έλεγχοι της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων σε περιοχές της Θεσσαλονίκης είναι εντατικοί. Χθες μάλιστα, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, αστυνομικοί ΔΙΑΣ και άντρες των ΜΑΤ απομάκρυναν νεαρούς από την πλατεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου. Οι νεαροί αποχώρησαν από την πλατεία, δίχως να υπάρξει ένταση.

https://www.youtube.com/watch?v=FrMHCMhr5zQ&feature=emb_title

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo