Θεσσαλονίκη: «Πονάει η ψυχή μου… Ήθελε να βάλει ένα μαγιό το παιδί» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης

by Τόνια Τζαφέρη

Θάνατος 14χρονης: Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της

Θάνατος 14χρονης: Αυτά τα λόγια του ιερέα είναι πραγματικά μαχαίρι στην καρδιά. Ένας πατέρας που θέλησε να είναι πάντα δίπλα στα παιδιά του. Και να είναι εκεί για να τα βοηθάει να επιτύχουν όλα όσα πραγματικά επιθυμούν.

 «Δεν είχε παθολογικά προβλήματα η κόρη μου. Όπως ένα παιδί βλέπει τον δάσκαλό του, σαν αυθεντία, έτσι έβλεπα και εγώ τον γιατρό που την χειρούργησε σαν αυθεντία. Μου είχαν πει τα καλύτερα και ήμουν ήσυχος».

Ένα 24ωρο μετά την κηδεία της 14χρονης που πέθανε στη Θεσσαλονίκη, μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου, ο ιερέας πατέρας της, συγκλονίζει.

Θάνατος 14χρονης: Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και την εκπομπή T LIVE στον Alpha περιγράφει σκέψεις, ανησυχίες και συναισθήματα.

Προσπαθεί μεταξύ άλλων να εξηγήσει στο πώς έφτασε να δώσει τη συγκατάθεσή του για τη χειρουργική επέμβαση. Ζητάει για ακόμα μία φορά την παραδειγματική τιμωρία του χειρουργού και στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

«Συνεχίζω να έχω 4 παιδάκια, απλά το ένα είναι στον ουρανό» λέει ο ιερέας πατέρας της 14χρονης και συνεχίζει: «Δεν είχε παθολογικά προβλήματα η κόρη μου. Όπως ένα παιδί βλέπει τον δάσκαλό του, σαν αυθεντία, έτσι έβλεπα και εγώ τον γιατρό που την χειρούργησε σαν αυθεντία. Μου είχαν πει τα καλύτερα και ήμουν ήσυχος».

«Ήθελε να βάλει ένα μαγιό το παιδί» λέει με λυγμούς και συνεχίζει: «τα παιδιά έχουν ανάγκη το φλερτ. Αυτή η γενιά είναι κλεισμένη στο διαδίκτυο. Η δική μου ζούσε πιο φυσιολογικά και ήθελα να βοηθήσω την κόρη μου, να έχει μια καλύτερη ζωή. Ήθελα να τη βοηθήσω, λέτε να ήθελα να την σκοτώσω; Λέτε να ήθελα να κυνηγάω για να δικαιωθώ; Λέτε να ήθελα να βγαίνω στα κανάλια για να μην πάθει κανείς άλλος αυτά που έπαθα εγώ;».

To βίντεο με τις δηλώσεις του ιερέα για τον θάνατο του 14χρονου παιδιού του

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα