Θεσσαλονίκη πρόστιμο: Ιδιοκτήτρια καφέ-ουζερί έσπασε για δεύτερη φορά την καραντίνα

Θεσσαλονίκη πρόστιμο: Η ιδιοκτήτρια συνελήφθη και της επιβλήθηκε πρόστιμο

Θεσσαλονίκη πρόστιμο: Ακόμα ένα περιστατικό σπασίματος καραντίνας έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, 27χρονη ιδιοκτήτρια ενός καφέ-ουζερί έσπασε για δεύτερη φορά την καραντίνα και λειτούργησε το μαγαζί της κανονικά.

Οι αστυνομικές αρχές που έκαναν έλεγχο στην περιοχή, διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το κατάστημα ήταν ανοιχτό και στο εσωτερικό υπήρχαν τέσσερα άτομα. Στην ιδιοκτήτρια επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ καθώς και αναστολή λειτουργίας του καταστήματός της για 30 ημέρες. Ακόμα, παραμέφθηκε σε δίκη με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Ζήτησε αναβολή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και αφέθηκε ελεύθερη. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που άνοιγε το κατάστημα παράνομα. Το είχε επαναλάβει ακόμα μία φορά και της είχε επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Θεσσαλονίκη πρόστιμο: Καφέ-ουζερί λειτουργούσε παράνομα

Δείτε πόσες ακόμα παραβάσεις πραγματοποιήθηκαν χθες στη χώρα και που επιβλήθηκαν πρόστιμα παρόμοια με το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Χθες σημειώθηκαν συνολικά πέντε παραβάσεις στη χώρα και επιβλήθηκαν τα σχετικά πρόστιμα. Οι παραβάσεις αφορούσαν τις λειτουργίες των καταστημάτων στη διάρκεια του lockdown, δηλαδή απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας κά. Συγκεκριμένα, το πρόστιμο των 15.000 ευρώ καθώς και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες επιβλήθηκε σε κατάστημα λιανεμπορίου στην Αττική.

Επιπρόσθετα, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 30 ημέρες. Ακόμα, στη Στερεά Ελλάδα επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και 15 μέρες αναστολή λειτουργίας σε κατάστημα εμπορίας τροφίμων. Ενώ, σε κατάστημα χαλιών στα Ιόνια Νησιά επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15 μέρες αναστολή λειτουργίας. Τέλος, σε κατάστημα ψιλικών στο Βόρειο Αιγαίο βεβαιώθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15 μέρες αναστολή λειτουργίας.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα