Θεσσαλονίκη rapid test: Πλήθος κόσμου σπεύδει για τεστ κορονοϊού στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Θεσσαλονίκη rapid test: Οι πολίτες σχηματίζουν ουρές από το πρωί για να κάνουν τεστ

Θεσσαλονίκη rapid test: Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σπεύδουν από νωρίς το πρωί πολίτες για να κάνουν rapid test. Έξω από το προαύλιο του νοσοκομείου έχουν στηθεί σκηνές με κλιμάκια του ΕΟΔΥ για τεστ. Ο κόσμος σχηματίζει ουρές αρκετών μέτρων ώστε να μπορέσει να εξεταστεί.

Υπενθυμίζεται ότι και τις προηγούμενες ημέρες η εικόνα ήταν αντίστοιχη σε όσα νοσοκομεία είχαν εφημερία, καθώς η ανησυχία για την πανδημία μετά την αύξηση των κρουσμάτων είναι μεγάλη καθώς το σύστημα υγείας έχει φτάσει στα όρια του. Με βάση πάντως τα σημερινά στοιχεία, οι ΜΕΘ-COVID που εξυπηρετούν τις ανάγκες της Θεσσαλονίκης (συμπεριλαμβάνονται τα Νοσοκομεία Χαλκιδικής, Κατερίνης και Καβάλας) είναι σήμερα 211. Από αυτές, 199 είναι κατειλημμένες και 12 κενές (ποσοστό 6%).

Θεσσαλονίκη rapid test: Πλήθος πολιτών σπεύδουν στο ΑΧΕΠΑ για τεστ

Θεσσαλονίκη rapid test: Πλήθος πολιτών σπεύδουν στο ΑΧΕΠΑ για τεστ

Θεσσαλονίκη rapid test: Πλήθος πολιτών σπεύδουν στο ΑΧΕΠΑ για τεστ

Δείτε εντωμεταξύ τα αποτελέσματα των rapid tests που διενεργήθηκαν σε διάφορες περιοχές της χώρας, εκτός Θεσσαλονίκης

Ξάνθη: Συνολικά, έγιναν 258 έλεγχοι και βρέθηκαν 30 θετικά κρούσματα SARS-CoV-2 (11,6%). Πρόκειται για 15 άνδρες και 15 γυναίκες, με διάμεση ηλικία τα 44 έτη.

Δράμα: Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 167 έλεγχοι και βρέθηκαν 33 κρούσματα (19,7%).

Λάρισα: Drive through δειγματοληπτικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου. Διενεργήθηκαν 187 έλεγχοι και ανευρέθηκαν 9 κρούσματα (4,8%). Πρόκειται για 3 άνδρες και 6 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 38 έτη.

Ανδρος: Έλεγχος από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ διενεργήθηκε στο Μπατσί. Εξετάστηκαν 58 πολίτες, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Ρόδος: Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην Κρεμαστή Ρόδου, στη Λ. Ηρακλειδών. Διενεργήθηκαν 24 έλεγχοι τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Τρίκαλα: Συνολικά έγιναν 150 rapid test, 12 εκ των οποίων ήταν θετικά (8%). Πρόκειται για 3 άνδρες και 9 γυναίκες, με διάμεση ηλικία τα 52 έτη.

Φωτογραφίες INTIME NEWS

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo