Θεσσαλονίκη σοκ: Φωτιά στην αποθήκη του αδερφού του έβαλε 43χρονος άνδρας – Τι συνέβη

Θεσσαλονίκη σοκ: Ο 43χρονος άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Θεσσαλονίκη σοκ: Σοκ έχει προκληθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αφού ένας 43χρονος έβαλε φωτιά στην αποθήκη του αδερφού του. Ο 43χρονος συνελήφθη και πέρασε αυτόφωρη διαδικασία γιατί έβαλε φωτιά στην αποθήκη με ανταλλακτικά αυτοκινήτων του αδερφού του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και όπως αναφέρεται στη δικογραφία, η φωτιά επεκτάθηκε σε δύο παρακείμενες αποθήκες και προκάλεσε υλικές ζημιές. Η εισαγγελέας απήγγειλε στον 43χρονο κατηγορίες για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Αλλά και για απειλή και εξύβριση, πράξεις που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος. Οι δύο τελευταίες κατηγορίες αφορούν σε περιστατικά με αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 43χρονος άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Θεσσαλονίκη σοκ: 43χρονος έβαλε φωτιά στην αποθήκη του αδερφού του

Πέρα από τη φωτιά σε αποθήκη της Θεσσαλονίκης, φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο πριν λίγο στη Γλυφάδα

Φωτιά ξέσπασε ξαφνικά σε αυτοκίνητο στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στην οδό Λαμπράκη. Παρά τρίχα δεν θρηνήσαμε θύματα, τη γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο καθώς και ένα παιδί που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα. Ο Δήμαρχος που ενημερώθηκε για το γεγονός, έδωσε τα εύσημα σε αστυνομικό που έσπευσε να σβήσει τη φωτιά. Όπως είπε ο Γιώργος Παπανικολάου, «Στον αστυνομικό, ο οποίος με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος, με το που είδε τις φλόγες έσπευσε να πάρει ένα πυροσβεστήρα και να την περιορίσει για να μην επεκταθεί, μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική. Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο σημερινός «μικρός ήρωας» της πόλης μας και τον ευχαριστούμε θερμά !»

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo