Θεσσαλονίκη σοκ: Γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας – Δείτε σε τι κατάσταση είναι

Θεσσαλονίκη σοκ: Η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη

Θεσσαλονίκη σοκ: Σοκ έχει προκληθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με την είδηση ότι γυναίκα έπεσε από πολυκατοικία. Συγκεκριμένα, η εν λόγω γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε στην οδό Αγγελοπούλου στην Άνω Τούμπα.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, η γυναίκα διακομίζεται στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς. Ωστόσο, ευτυχώς δεν έχει χάσει τη ζωή της.

Αυτή την ώρα βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις αστυνομικές δυνάμεις, το γιατί έπεσε.

Εκτός από την πτώση της γυναίκας από πολυκατοικία της Θεσσαλονίκης, νεκροί είναι οι δύο ορειβάτες που χτυπήθηκαν από χιονοστιβάδα χθες στον Όλυμπο

Τραγική κατάληξη είχε το ορειβατικό ατύχημα για δύο ορειβάτες που καταπλακώθηκαν χθες από χιονοστιβάδα στον Όλυμπο. Δυστυχώς οι δύο άνδρες είναι νεκροί. Και οι δύο άντρες ήταν γιατροί στο γενικό νοσοκομείο της Λάρισας.

Παρακάτω θα δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας:

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας εκφράζει την ανείπωτη θλίψη του για τον άδικο θάνατο δύο μάχιμων γιατρών, μετά από τραγικό ατύχημα στον Όλυμπο . Η ιατρική κοινότητα αλλά και η κοινωνία της Λάρισας είναι συγκλονισμένη. Ο πρόωρος θάνατος των δύο συναδέλφων ενός αναισθησιολόγου και ενός παθολόγου-εντατικολόγου, επιμελητών Α΄ της ΜΕΘ του Γ.Ν. Λάρισας, από πτώση χιονοστιβάδας στο βουνό των Θεών, κατά την άσκηση του αγαπημένου τους αθλήματος της ορειβασίας, μας συγκλονίζει και ταυτόχρονα μας προβληματίζει γιατί ο χαμός τους αφαιρεί από την πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορoνοϊού δύο αξιόλογους επιστήμονες. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες τους».

Related posts

Πάσχα: Ακρίβεıα και στο αρνί – Αuτή θα είναι η τıμή του το κιλό φέτος

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Μπάνιο χωρίς παράθυρο: Αυτό είναι το έξυπνο κόλπο για να το κάνετε να μυρίζει πάντα φρεσκάδα