Θεσσαλονίκη σοκ: Τεράστιος συνωστισμός χθες βράδυ στη Μητροπόλεως – Χαμός στην παραλία το απόγευμα

Θεσσαλονίκη σοκ: Πλήθος κόσμου βγήκε από τα σπίτια για να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό

Θεσσαλονίκη σοκ: Απίστευτες εικόνες συνωστισμού αντικρίσαμε χθες το απόγευμα και το βράδυ στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Από νωρίς το πρωί έως και το απόγευμα, χιλιάδες ήταν εκείνοι που βγήκαν να κάνουν βόλτα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Ο καιρός ήταν ανοιξιάτικος και η θερμοκρασία υψηλή. Η παραλία πλημμύρισε πραγματικά από κόσμο.

Ο κόσμος βγήκε να κάνει έναν περίπατο, κρατώντας ένα καφέ στο χέρι. Ωστόσο, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Όπως φαίνεται από φωτογραφίες του GRtimes, οι αποστάσεις λόγω του συνωστισμού είναι ανύπαρκτες. Ενώ οι περισσότεροι είχαν τις μάσκες στα πηγούνια και όχι εκεί που πρέπει να είναι.

Ο κόσμος το βράδυ μεταφέρθηκε στην οδό Μητροπόλεως, όπου πολλοί συμμετείχαν σε ένα ξέφρενο κορονοπάρτι με ποτά στα χέρια όρθιοι. Ήταν τέτοιος ο συνωστισμός έξω από τα μαγαζιά, που επενέβησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ για να τους απομακρύνουν.

Παρόμοιες εικόνες συνωστισμού πέρα από αυτές της Θεσσαλονίκης, σημειώθηκαν και στην Αθήνα

Ο κόσμος εκμεταλλεύτηκε επίσης τον ανοιξιάτικο καιρό στην Αθήνα και ξεχύθηκε σε παραλίες και πάρκα. Οι Αθηναίοι βγήκαν από τα σπίτια τους για να απολαύσουν τον καλό καιρό και τον καθαρό αέρα. Τα πάρκα στο κέντρο της Αθήνας, όπως και το παραλιακό μέτωπο, με Γλυφάδα και Φλοίσβο γέμισαν από κόσμο.

Τα μικρά παιδιά έτρεχαν και έπαιζαν, οι μεγαλύτεροι ήταν με έναν καφέ στο χέρι και άλλοι έκαναν ποδήλατο. Ευτυχώς, οι περισσότεροι εκ των πολιτών φορούσαν μάσκα κια τηρούσαν τις αποστάσεις.

Related posts

Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης – Η έκκληση των αρχών

Πότε λήγουν οι ταυτότητες

Νέος σεισμός πριν λίγο