Θεσσαλονίκη σοκ: Βεβήλωσαν παρεκκλήσι για να γράψουν συνθήματα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Θεσσαλονίκη σοκ: Συνθήματα γέμισε το παρεκκλήσι τις Αγίας Αικατερίνης

Θεσσαλονίκη σοκ: Σοκ προκαλεί η πράξη βεβήλωσης του ιερού χώρου στο παρεκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης Θεσσαλονίκης. Μέσα στο παρεκκλήσι που βρίσκεται έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην οδό Εγνατίας. Έγραψαν συνθήματα για το Δημήτρη Κουφοντίνα.

Στο εσωτερικό γράφτηκαν συνθήματα όπως «Νίκη στον Κουφοντίνα» και «Η θρησκεία σας βρωμά πατριαρχεία».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας, καταδικασμένος για την 17 Νοέμβρη έχει ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 6 Ιανουαρίου. Ξεκίνησε επίσης απεργία δίψας στις 22 Φεβρουαρίου. Το βασικό του αίτημα είναι να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όλες αυτές τις μέρες, πραγματοποιούνται καθημερινά πορείς υπέρ του στο κέντρο της Αθήνας και κλείνουν σταθμοί του μετρό. Στη χθεσινή προγραμματισμένη πορεία, η Αναρχική Συλλογικότητα Μασόβκα ανέφερε σε ανακοίνωσή της «Η βλάβη στην υγεία του είναι ανεπανόρθωτη […] Όποια και αν είναι η απάντηση δεν αλλάζει το γεγονός ότι η καθυστέρηση αυτή είτε άμεσα είτε έμμεσα δολοφονεί τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Ο κόσμος στον δρόμο μέρα με την μέρα αυξάνεται και πολλαπλασιάζεται γιατί αντιλαμβάνεται ότι μια απεργία πείνας δεν αφορά ένα κρατούμενο μόνο αλλά ολόκληρη την κοινωνία. Μια αλυσίδα που αν σπάσει κανείς δεν γνωρίζει που θα καταλήξει.Ο κόσμος θα βρίσκεται πλάι στον απεργό πείνας. Όσο χρειαστεί και σήμερα και αύριο και κάθε μέρα».

Αυτές είναι μερικές φωτογραφίες από τη βεβήλωση του παρεκκλησίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη σοκ: Βεβήλωσαν παρεκκλήσι με συνθήματα για Κουφοντίνα

Θεσσαλονίκη σοκ: Βεβήλωσαν παρεκκλήσι με συνθήματα για Κουφοντίνα

Θεσσαλονίκη σοκ: Βεβήλωσαν παρεκκλήσι με συνθήματα για Κουφοντίνα

Φωτογραφίες και ρεπορτάζ από GRTimes

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα