Θεσσαλονίκη συναυλία: Συναυλία από τα μπαλκόνια διαμερισμάτων – Ο νέος τρόπος διασκέδασης εν μέσω κορονοϊού

Θεσσαλονίκη συναυλία: Η συναυλία θα λάβει χώρα αύριο το απόγευμα Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου

Θεσσαλονίκη συναυλία: Ένα διαφορετικό τρόπο σκαρφίστηκε η «Πρωτοβουλία Γειτονιάς του Αλέξανδρου Σβώλου». Για να μοιράσει χαμόγελα και διασκέδαση εν μέσω πανδημίας. Πρόκειται για μία ομάδα κατοίκων η οποία δραστηριοποιείται από το 2013 στο συγκεκριμένο δρόμο της Θεσσαλονίκης. Η πρωτοβουλία αυτή αφορά σε μία συναυλία με τρόπο που αρμόζει εν μέσω πανδημίας, δηλαδή από τα μπαλκόνια διαμερισμάτων.

Αύριο Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου από τις 19:00 έως τις 22:00, τέσσερα μπαλκόνια διαμερισμάτων θα φιλοξενήσουν μουσικά δρώμενα από καλλιτέχνες της περιοχής.

Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Και ο κάθε μουσικός θα παρουσιάσει ένα μικρό δρώμενο με κοινό τα απέναντι και κοντινά μπαλκόνια, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Θεσσαλονίκη συναυλία: Συναυλία σε μπαλκόνια διαμερισμάτων αύριο

Δείτε αναλυτικά τις τοποθεσίες της συναυλίας στα μπαλκόνια της Θεσσαλονίκης και τους συμμετέχοντες μουσικούς

Η ομάδα προσκαλεί «Όσους/ες είστε περαστικοί/ες και παρασυρθείτε από την μουσική, μην ξεχνάτε πως χρειάζεται να τηρήσουμε τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να κυλήσει ομαλά η βραδιά».

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • 19:00-19:30 Ιπποδρομίου 4 και 9
  • 19:30 – 20:30 Αλεξάνδρου Σβώλου 7
  • 20:30 – 21:00 Παλαιών Πατρών Γερμανού 33
  • 21:00 – 21:45 Αλεξάνδρου Σβώλου 20

Οι μουσικοί που θα εμφανιστούν είναι οι εξής: Κατερίνα Κίτσου με άρπα, Μανώλης Τσιαούσης με τρομπόνι, Παύλος Μέτσιος με τρομπέτα. Καθώς και ο Χρήστος Δάνης με κλαρινέτο, ο Δάνης Κουμαρτζής με κοντραμπάσο, ο Κώστας Βόμβολος με ακορντεόν. Αλλά και ο Χρήστος Κοσμάς με ηλεκτρική κιθάρα και ο Αλέξανδρος Ιωάννου με ντραμς.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα