Θεσσαλονίκη: Θρήνος στην κηδεία του 22χρονου που πέθανε από κορωνοϊό – Η τραγική ιστορία της οικογένειας

Θεσσαλονίκη: Θρήνος στην κηδεία του 22χρονου που πέθανε από κορωνοϊό – Η τραγική ιστορία της οικογένειας

Θεσσαλονίκη: Θρήνος στην κηδεία του 22χρονου που πέθανε από κορωνοϊό

Το ύστατο αντίο ειπώθηκε για τον 22χρονο, που νικήθηκε από τον κορωνοϊό. Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα στη Δορκάδα Θεσσαλονίκης, όπου τον αποχαιρέτησαν  συγγενείς και φίλοι του νεαρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος που δεν είχε εμβολιαστεί και νοσούσε από κορωνοϊό έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, κατά τη χθεσινή εφημερία.

Ο νεαρός άνδρας που είχε υποκείμενο νόσημα, ήταν ο μόνος από το συγγενικό του περιβάλλον που δεν είχε προχωρήσει στον εμβολιασμό του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν ήταν αρνητής, αλλά φοβόνταν να εμβολιαστεί.

Ο 22χρονος την περασμένη εβδομάδα πήγε με κάποια ήπια συμπτώματα της νόσου στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Εκεί οι γιατροί που τον εξέτασαν, τον άφησαν να επιστρέψει στο σπίτι του, καθώς δεν εντόπισαν κάποια ανησυχητικά σημάδια. Το Σάββατο όμως η κατάσταση του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλεύτηκε διασωληνώμενος σε απλή κλίνη κι όχι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο πατέρας του 22χρονου πέθανε λίγο πριν γεννηθεί, έτσι η μητέρα του τον μεγάλωσε μόνη της με τη βοήθεια της αδερφής της και της μητέρας της.

Όπως αναφέρουν, κάτοικοι του χωρίου ο 22χρονος παρά τις παρεκκλίσεις της οικογένειας του δεν προχώρησε στον εμβολιασμό του. Αντιθέτως άκουσε τις παροτρύνσεις κάποιων γνωστών του, οι οποίοι τον έπεισαν να μην οχυρωθεί απέναντι στον κορωνοιό.

Θεσσαλονίκη: Θρήνος στην κηδεία του 22χρονου που πέθανε από κορωνοϊό – Η τραγική ιστορία της οικογένειας

Τραγωδία στην πόλη της Θεσσαλονίκης: «Μέσα σε λίγες ημέρες μας άφησε»

«Είναι μια απλή οικογένεια. Πολύ πονεμένη γιατί οι δύο αδερφές έχουν χάσει τους δύο άνδρες τους. Αυτός ήταν ο μόνος άνδρας της οικογένειας. «Νεαρό παιδί που μεγάλωσε ορφανός. Από ότι ξέρω είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και φοβόταν να κάνει το εμβόλιο. Η μητέρα η θεία του και η γιαγιά του είναι εμβολιασμένες, δεν κατάφεραν όμως να πείσουν και το παιδί», ανέφερε στο newsit.gr, κάτοικος του χωρίου, ενώ φίλος της οικογένειας πρόσθεσε: «Δεν είχε σοβαρά προβλήματα, άκουγε και τους φίλους  Όταν πήγε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με τα πνευμόνια του. Μέσα σε λίγες ημέρες μας άφησε. Ξαφνικά σήμερα το πρωί μάθαμε το άσχημο νέο από την μητέρα του».   

Προτεινόμενα