Θεσσαλονίκη τραγωδία: Σοκαριστικό τροχαίο – Μοτοσυκλετιστής συγκρούστηκε με λεωφορείο και σκοτώθηκε

Θεσσαλονίκη τραγωδία: Ο 38χρονος μοτοσυκλετιστής δυστυχώς είναι νεκρός

Θεσσαλονίκη τραγωδία: Νεκρός είναι ένας 38χρονος μοτοσυκλετιστής που συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα λίγο μετά τις 05:30 το πρωί στην οδό Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, η μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Από τη σύγκρουση, έχασε τη ζωή του ο 38χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας.

Ωστόσο, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ούτε ο οδηγός του λεωφορείου, ούτε και κάποιος από τους επιβάτες.

Τα αίτια της σύκρουσης και του μοιραίου ατυχήματος ερευνώνται από την αστυνομία.

Πέρα από το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, τραγωδία εκτυλίχθηκε και στο Αγρίνιο με αγρότη που παρασύρθηκε από τη φρέζα και σκοτώθηκε

Σοκ έχει προκληθεί από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 75χρονου αγρότη στο Αγρίνιο. Ο άτυχος άνδρας πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες στο χωράφι του και οδηγούσε το τρακτέρ με τη φρέζα. Ωστόσο για κάποιο λόγο παράπεσε από το τρακτέρ και παρασύρθηκε από τη φρέζα!

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο τπου ΕΚΑΒ και μτέφερε τον 75χρονο στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Ωστόσο ο άνδρας είχε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο ένα πόδι και έχασε τη ζωή του μετά από λίγη ώρα.

Παρολίγον τραγωδία και στην Πάτρα εκτός της Θεσσαλονίκης, με 62χρονη γυναίκα που έπεσε με το μηχανάκι της σε φρεάτιο

Σε φρεάτιο με το μηχανάκι της έπεσε μία 62χρονη γυναίκα στην οδό Πάργας. Η γυναίκα δεν παρατήρησε ότι στο δρόμο γίνονταν εργασίες, με αποτέλεσμα να πέσει μαζί με το μηχανάκι στο φρεάτιο. Ευτυχώς τα τραύματά της ήταν ελαφρά και η ζωή της δεν κινδύνεψε.

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο