Θλίψη για τον 10χρονο Αλέξανδρο που παρασύρθηκε από τα κύματα στην Κρήτη – Σήμερα η κηδεία του

10χρονος Αλέξανδρος: Σήμερα η κηδεία του μικρού που παρασύρθηκε από τα κύματα

10χρονος Αλέξανδρος: Σήμερα στις πέντε το απόγευμα, το ύστατο αντίο στο αδικοχαμένο παιδί

10χρονος Αλέξανδρος: Το άτυχο παιδί, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Σήμερα στις πέντε το απόγευμα, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, θα πουν το ύστατο αντίο, στον αδικοχαμένο Αλέξανδρο, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Βασιλειές.

Ο μικρός Αλέξανδρος, το περασμένο Σάββατο βρέθηκε να παλεύει με τα κύματα. Έδινε άνιση μάχη για πέντε ολόκληρες ημέρες στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Ο οργανισμός του δεν άντεξε και το πρωί της Πέμπτης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, βυθίζοντας στην απέραντη θλίψη τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους του.

10χρονος Αλέξανδρος: Σήμερα η κηδεία του μικρού που παρασύρθηκε από τα κύματα

Ανείπωτη θλίψω για τον θάνατο του 10χρονου Αλέξανδρου

Η οικογένεια του 10χρονου θα απευθύνει το «ύστατο χαίρε» στο αδικοχαμένο αγόρι στις 5 σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Βασιλειές. Υπενθυμίζεται, ότι η κατάσταση του μικρού Αλέξανδρου είχε χαρακτηριστεί κρίσιμη από τις πρώτες κιόλας ώρες της νοσηλείας του. Είχε μείνει πολλή ώρα σε υποξία, γεγονός που αποδείχθηκε μοιραίο.

Ο 10χρονος είχε ανασυρθεί το Σάββατο από τη θάλασσα, στην παραλία των Γουρνών, χωρίς τις αισθήσεις του. Οι διασώστες όμως, είχαν καταφέρει να επαναφέρουν τον σφυγμό του. Αρχικά το αγόρι είχε μεταφερθεί διασωληνωμένο στο Βενιζέλειο. Έπειτα, κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν