Θρίαμβος! Η Εθνική Ελλάδος στο Πόλο αντρών στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων

Θρίαμβος! Η Εθνική Ελλάδος στο Πόλο αντρών στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων

Εθνική πόλο αντρών: Διεκδικούν το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο

Εθνική πόλο αντρών: Προκρίθηκε η χώρα μας στον μεγάλο τελικό της Κυριακής στις 9/08. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Σερβία ή την Ισπανία και θα διεκδικήσει το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

Με θριαμβευτική νίκη απέναντι στην Ουγγαρία, η εθνική ομάδα πόλο πέρασε τον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά. Πλέον περιμένει να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλός της στην μάχη για το χρυσό. 

H ελληνική ομάδα επικράτησε με 9-6 σε έναν συναρπαστικό αγώνα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της. Πανηγυρισμοί κυριαρχούν στην εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Θρίαμβος! Η Εθνική Ελλάδος στο Πόλο αντρών στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων

Τεράστια η επιτυχία της εθνικής μας

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε για δεύτερη φορά των σπουδαίων Μαγυάρων και σημείωσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στα ομαδικά αθλήματα. Στη 16η παρουσία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η Ελλάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στον τελικό. Έχει ήδη μάλιστα εξασφαλίσει το πρώτο μετάλλιο στη διοργάνωση. Αυτό από μόνο του είναι κάτι πολύ μεγάλο. Ωστόσο αυτή η ομάδα έδειξε για ακόμα μια φορά, ότι μπορεί να φτάσει μέχρι την κορυφή.

Με μεγάλο «όπλο» για ακόμα μια φορά την τρομερή άμυνα, η Εθνική πήρε από την αρχή το προβάδισμα και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο τους αντιπάλους της να περάσουν μπροστά στο σκορ.

Πρωτοστάτης, φυσικά, ήταν ο Μανώλης Ζερδεβάς, ενώ στην επίθεση ο Στέλιος Αργυρόπουλος έκανε μια τρομερή εμφάνιση σημειώνοντας τέσσερα γκολ. Γενικότερα, όμως, κανένας από τους διεθνείς δεν υστέρησε κι όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους γι’ αυτή τη σπουδαία επιτυχία.

Έχοντας εξασφαλίσει πλέον το πολυπόθητο Ολυμπιακό μετάλλιο η εθνική μας θα διεκδικήσει την Κυριακή (8/8) στις 10:30 την κορυφή του κόσμου, απέναντι στον νικητή του αγώνα Σερβίας – Ισπανίας. 

Προτεινόμενα