Θρίλερ η υπόθεση θανάτου του Mad Clip: «Από τη σορό του έλειπε ο σταυρός αξίας 10.000€ και το τηλέφωνο του»

Θρίλερ η υπόθεση θανάτου του Mad Clip: «Από τη σορό του έλειπε ο σταυρός αξίας 10.000€ και το τηλέφωνο του»

Mad Clip θάνατος: Ο παππούς του μίλησε στην κάμερα και έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια

Mad Clip θάνατος: Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του 34χρονου ράπερ, ο οποίος σκοτώθηκε στην άσφαλτο. Ο παππούς του μίλησε στην κάμερα και έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα, ύστερα εξήγησε τους λόγους που τον κάνουν να πιστεύει κάτι τέτοιο.

«Πιστεύω ότι δεν ήταν κανένα λάθος του εγγονού μου γιατί ήταν απίστευτα καλός οδηγός. Εγώ νομίζω κι έχω την γνώμη ότι μπορεί να υπήρξε εγκληματική ενέργεια».

Σήμερα, το πρωί της Τετάρτης 8/9 στην εκπομπή Πρωινό ο παππούς του έκανε νέες δηλώσεις στις οποίες ανέφερε κάτι σοκαριστικό. Συγκεκριμένα, είπε μπροστά στην κάμερα ότι το βράδυ που σκοτώθηκε ο Mad Clip φορούσε έναν σταυρό στο λαιμό του αξίας 10.000 ευρώ, ο οποίος εκλάπει μαζί με το κινητό του! Στα συντρίμμια βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του τραγουδιστή που είχε μέσα 8.400 ευρώ.

«Από τη σορό του έλειπε ο σταυρός του, που κόστιζε 10.000€, κάποιος τον πήρε. Έλειπε και το τηλέφωνο του. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400€. Πάντα φορούσε τον σταυρό του»

Θρίλερ η υπόθεση θανάτου του Mad Clip: «Από τη σορό του έλειπε ο σταυρός αξίας 10.000€ και το τηλέφωνο του»

Ποια η αιτία θανάτου του 34χρονου ράπερ;

Αμέτρητα είναι τα “γιατί” έπειτα από τον άδικο χαμό του Mad Clip, ο οποίος έχασε την ζωή του την περασμένη Πέμπτη μετά από τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένη. Τραγική φιγούρα είναι η ίδια του η μητέρα, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τον γιο της από την μια μέρα στην άλλη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του «Live News», ο γνωστός τράπερ υπέκυψε στις βαρύτατες κακώσεις που υπέστη στο τροχαίο. Μάλιστα, πληροφορίες του LIVE NEWS αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τράπερ, έφερε πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα, τα οποία ήταν μη αντιμετωπίσιμα. Σε αυτήν την περίπτωση, ο θάνατος ήταν αναπόφευκτος.

Σύμφωνα με τον κ. Μαδιά, ειδικό πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων, το πρώτο μέλημα των συγγενών είναι να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς, προχωρώντας ταυτόχρονα σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους. Κυρίως οι πραγματογνώμονες θέλουν να εξετάσουν τη λειτουργία ή όχι του αντισπίν την στιγμή του τροχαίου, της λειτουργίας, δηλαδή, που δεν επιτρέπει στους τροχούς να σπινιάρουν.

Προτεινόμενα