Θρίλερ στα Γιάννενα: Περισσότερα από 20 άτομα έκαναν εμβόλια χωρίς να είναι η σειρά τους

Θρίλερ στα Γιάννενα: Τα περιστατικά συνέβησαν στα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων

Θρίλερ στα Γιάννενα: Σάλος έχει προκύψει στα Ιωάννινα με την είδηση ότι 20 άτομα εμβολιάστηκαν εκτός σειράς. Τα περιστατικά αυτά έλαβαν χώρα στα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων.

Τόσο ο αρμόδιος εισαγγελέας όσο και ιθύνοντες των νοσοκομείων. Εντόπισαν ότι από το ΑΜΚΑ των καταχωρημένων δεν ανήκαν σε ηλικιακή ομάδα που θα έπρεπε ή θα μπορούσε να εμβολιαστεί.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το γεγονός, σήμανε συναγερμός και ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση. Τα άτομα που εμβολιάστηκαν ήταν νέα σε ηλικία και είχαν κλείσει κανονικά ραντεβού. Ειδικά αυτό το γεγονός προκαλεί μεγάλη ανησυχία σε σχέση με το πώς κάποιος μπορεί να ελέγξει το σύστημα.

Η ΕΡΤ Ιωαννίνων ανέφερε «Δεν είχαν δικαίωμα εμβολιασμού, ούτε η ηλικία τους ήταν η ενδεδειγμένη». Πράγματι τα άτομα που εμβολιάστηκαν δεν ανήκαν σε ευπαθή ομάδα και δεν ήταν εκπαιδευτικοί.

Μετά το θρίλερ σε δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων με εμβόλια εκτός σειράς, δεν είναι απίθανο να συνέβη το ίδιο και σε Κέντρα Υγείας

Μέχρι αυτή την ώρα, οι εικασίες είναι ότι τα άτομα που εμβολιάστηκαν εκτός σειράς εργάζονται σε εταιρεία που εδρεύει στην Ήπειρο. Έντονες είναι η υποψίες ότι το ριφιφί με εμβόλια εκτός σειράς, μπορεί να επεκτάθηκε και σε Κέντρα Υγείας πέρα από τα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mypreveza.gr, τα άτομα που εμβολιάστηκαν δήλωσαν ψευδώς ότι ήταν υγειονομικοί. Όλα αυτά εξετάζονται ενδελεχώς από την Κρατική Ασφάλεια και την αρμόδια Εισαγγελία.

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο