Θρίλερ στη Βέροια: Το «φριζάρισμα» και οι νέες δηλώσεις της 29χρονης που φέρεται να πέταξε το βρέφος της στο φράγμα του Αλιάκμονα

Βέροια: Ο δικηγόρος της 29χρονης για τη κατάθεση της

Προφυλακίστηκε η 29χρονη μητέρα από τη Βέροια καθώς κατηγορείται για τον θάνατο του παιδιού της. Η 29χρονη φέρεται πως έριξε το 11 μηνών κοριτσάκι της στο φράγμα του Αλιάκμονα και εγκατέλειψε τον τόπο, χωρίς να προσπαθήσει να σώσει το παιδί της.

Μάλιστα, σε βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται να πηγαίνει αμέσως μετά και σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών. Ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί τονίζει, πως η πελάτισσά του δεν έχει ομολογήσει. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, επιμένει ότι δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει το μωρό της.

«Η κατηγορούμενη πριν έρθει σε επαφή με το συνήγορό της, έχει δώσει την αυθόρμητη κατάθεση της. Ό,τι είπε τότε, αυτό συνεχίζει να υποστηρίζει μέχρι και αυτή την ώρα και είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι το κεφάλαιο της ανάκρισης δεν έχει ακόμη κλείσει. Αυτό που ισχυρίζεται αυτή η γυναίκα είναι ότι δεν είχε ποτέ ανθρωποκτόνο πρόθεση», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Αντώνης Μπιδέρης, δικηγόρος της 29χρονης μητέρας που κατηγορείται ότι σκότωσε το 11 μηνών βρέφος της πετώντας το στον Αλιάκμονα.

Πρόσθεσε ότι αυτό που περιγράφει η 29χρονη «είναι ότι αφού έκανε μια βόλτα με το παιδί της σε εκείνο το μέρος που περιγράφεται στο φράγμα, το οποίο είναι ένας χώρος συνήθους ψυχαγωγίας των πολιτών της Βέροιας, κάποια στιγμή έπιασε το κινητό της στο χέρι, αφαιρέθηκε για χρόνο που δεν μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια, πάντως όχι για λεπτά, μιλάμε για δευτερόλεπτα και η επόμενη εικόνα που είχε ήταν το μωρό μέσα στα νερά του Αλιάκμονα».

Βέροια: Εν αναμονή της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης της 29χρονης

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι έκανε αφού είδε το μωρό της στον Αλιάκμονα, καθώς έχουν έρθει στη δημοσιότητα βίντεο που την δείχνουν να πηγαίνει «ατάραχη μέχρι και σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών», αφού επεσήμανε ότι αυτή η κατάσταση της μη ταραχής είναι γνωστή στην επιστήμη και σε ανθρώπους που βρίσκονται σε σοκ, «το γνωστό φριζάρισμα, το πάγωμα», ο δικηγόρος της 29χρονης ξεκαθάρισε ότι έχει διαταχθεί κατεπείγουσα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από τον ανακριτή του Πρωτοδικείου της Βέροιας.

«Την περιμένουμε όλοι για να δούμε και να προσδιοριστούν αν υπάρχει ψυχιατρική νόσος ή διαταραχή και αν αυτή δικαιολογεί τις πράξεις της συγκεκριμένης γυναίκας».

Τέλος, σημειώνεται ότι η 29χρονη μητέρα αντιμετωπίζει χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα και μάλιστα έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές. Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή έχει προφυλακιστεί, οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Αλεξάνδρειας όμως, επέτρεπαν στη μητέρα να έχει την επιμέλεια του παιδιού…

Related posts

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς

Ορıστıκό: Τέλος τα κıνητά στα σχολεία – Έρχεται η πιο αuστηρή τıμωρία, μέχρι και ορıστική απоβоλń από το σχολείο