Θρίλερ στην Πάτρα: Αποκάλυψη από το γραφείο Τελετών – έβαψαν το πρόσωπο της Τζωρτζίνας

by Εύα Ζαχαριάδη

Θρίλερ στην Πάτρα: Επιβεβαίωσε το γραφείο τελετών ότι έβαψε την Τζωρτζίνα – Τα σημάδια στο πρόσωπο της 9χρονης

Συνεχίζουν οι έρευνες για τον αιφνίδιο θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα ενώ νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Οι νέες μαρτυρίες για την υπόθεση των τριών παιδιών εγείρουν νέα ερωτήματα.

Άτομο που παραβρέθηκε στην κηδεία της Τζωρτζίνας αναφέρεται στο μακιγιάζ που είχε το αδικοχαμένο κορίτσι, κάτι που σχολίασε χθες ο επίτιμος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ειδικότερα, ο κ. Κατερινόπουλος υποστήριξε χθες κάποιος πήγε στο γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία ενός εκ των τριών κοριτσιών, χωρίς να αναφέρει για ποιο μιλάει και ρώτησε αν καλύφθηκαν οι μώλωπες που είχε στο πρόσωπό του.

Σήμερα, άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας στην Πάτρα μίλησε στον ΑΝΤ1 και υποστήριξε ότι το μακιγιάζ στο πρόσωπο του παιδιού είχε προκαλέσει εντύπωση στους παρισταμένους της κηδείας της Τζωρτζίνας.

Θρίλερ στην Πάτρα: Αποκάλυψη από το γραφείο Τελετών – έβαψαν το πρόσωπο της Τζωρτζίνας

«Στην κηδεία της Τζωρτζίνας έγινε σούσουρο, ανάμεσα σε εμάς που παραβρεθήκαμε γιατί το πρόσωπο του παιδιού ήταν περασμένο με μέικαπ. Όλοι παραξενευτήκαμε. Όταν πλησίασα το παιδί για να το αποχαιρετήσω είδα στο αριστερό του μάγουλο σημάδια. Σαν χτυπήματα. Δεν έδωσα τότε μεγάλη σημασία, όμως τώρα με όλα όσα ακούγονται, όλοι εδώ στην Πάτρα το συζητάμε. Γιατί ένα παιδάκι να ήταν βαμμένο;» αναφέρει.

Συνεχίζει το θρίλερ των νεκρών παιδιών στην Πάτρα με το γραφείο τελετών να επιβεβαιώνει το makeup στην Τζωρτζίνα

Το γραφείο τελετών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, επιβεβαιώνει ότι υπήρξε μέικαπ στο παιδί αλλά αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν