Θρήνος χωρίς τέλος: Πέθανε 15χρονος αναβάτης μηχανής σε αγώνες – Η στιγμή της μοιραίας πτώσης

Ντιν Μπέρτα Βινιάλες: Έχασε τη ζωή του μόλις στα 15 του χρόνια

Ο νεαρός αναβάτης συμμετείχε στην κατηγορία Supersport 300 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike και κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε σύγκρουση με άλλους τρεις αναβάτες στη δεύτερη στροφή.

«Μετά από ένα σοβαρό περιστατικό κατά τη διάρκεια του WorldSSP300 Race 1, ο Ντιν Μπέρτα Βινάλες δυστυχώς υπέκυψε στους τραυματισμούς», ανέφερε το World Superbike.

«Ο αναβάτης υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο θώρακα. Ιατρικά οχήματα έφτασαν στο σημείο αμέσως και ο αναβάτης έλαβε ιατρική βοήθεια στην πίστα, στο ασθενοφόρο και στο Ιατρικό Κέντρο της πίστας. Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού της πίστας, το Ιατρικό Κέντρο ανακοίνωσε ότι ο Μπέρτα Βινιάλες δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του».

Ο Βινιάλες είναι ο ξάδερφος του αναβάτη του MotoGP, Μάβερικ Βινιάλες και ήταν μέλος της ομάδας Vinales Racing Team.

«Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του @DeanBerta21 μετά από μια συντριβή στον #WorldSSP300 Race 1 σήμερα. Στέλνουμε όλη μας την αγάπη και τη δύναμη στον Maverick Vinales και σε όλη την οικογένεια του Ντιν, στην ομάδα του και στους αγαπημένους του» ανέφερε στο twitter το MotoGP. Ο αγώνας και το υπόλοιπο της δράσης του Σαββάτου ακυρώθηκαν.

Οι ανακοινώσεις για το θάνατο του 15χρονου αναβάτη Ντιν Μπέρτα Βινιάλες

Η στιγμή της πτώσης του 15χρονου αναβάτη Ντιν Μπέρτα Βινιάλες

Related posts

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη