Θρήνος για την Μαρία που σκοτώθηκε από μηχανή – Το τραγικό τροχαίο στις Κεχριές

Τροχαίο στις Κεχριές: Νεκρή 29χρονη κοπέλα

Ένα ακόμη τραγικό δυστύχημα συνέβη στην χώρα και συγκεκριμένα στον νόμο Κορινθίας, όπου νεαρή κοπέλα έχασε την ζωή της, όταν παρασύρθηκε από μηχανή ενώ έκανε τζόκινγκ στην άκρη του δρόμου.

Βαρύ πένθος επικρατεί στην Σύρο για την άτυχη νεαρή γυναίκα που σκοτώθηκε την Δευτέρα, σε τροχαίο δυστύχημα, στις Κεχριές Κορινθίας. Η κοπέλα, που ήταν κατ΄ άλλες πληροφορίες 27 και κατ΄ άλλες 29 ετών, καταγόταν από την Σύρο, η οποία έψει βυθιστεί στην θλίψη μετά από την τραγωδία.

Πως ακριβώς συνέβη το τραγικό τροχαίο στις Κεχριές

Το δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ισθμού – Επιδαύρου, όταν η μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε ένας 29χρονος, χτύπησε την Μαρία και τον σύντροφο της, με τον οποίο έκαναν τζόκινγκ, στην άκρη του δρόμου.

Από το χτύπημα τραυματίστηκαν και το ζευγάρι που αθλείτο και ο οδηγός της μηχανής. Η άτυχη Μαρία, υπέκυψε στα βαριά τραύματά της, πάνω στην άσφαλτο,  λίγα λεπτά αργότερα. 

Η σορός της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατός της. Όπως αναφέρει το Cyclades24.gr, «οι συμπατριώτες της θα την αποχαιρετήσουμε όπως την θυμόμαστε, όμορφη, χαμογελαστή, ψυχούλα!».

Εικόνες από το τραγικό δυστύχημα στις Κεχριές

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες