Θρήνος για τις «Εκδόσεις Κυριακίδου»: Έφυγε από τη ζωή η εκδότρια Δέσποινα Κυριακίδου μετά τη μάχη ενάντια τον καρκίνο

Δέσποινα Κυριακίδου: Έφυγε από τη ζωή ύστερα από τη γενναία μάχη ενάντια στον καρκίνο

έφυγε από τη ζώη χθες η Η εκδότρια Δέσποινα Κυριακίδου, ιδιοκτήτρια γνωστού εκδοτικού οίκου, «Εκδόσεις Κυριακίδη», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 46 ετών, χθες Πέμπτη, μετά από μάχη που έδωσε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο΄.΄

Γεννημένη το 1976, από μικρή μπήκε στο χώρο των εκδόσεων όπου μαζί με τον αδερφό της Παύλο, συνέχισαν στον εκδοτικό οίκο «Εκδόσεις Κυριακίδη» το έργο του πατέρα τους, Τάσου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στην Ιερά Μονή Αγίων Παντελεήμονος και Ευβούλης, στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Θρήνος για τις «Εκδόσεις Κυριακίδου»: Έφυγε από τη ζωή η εκδότρια Δέσποινα Κυριακίδου μετά τη μάχη ενάντια τον καρκίνο

Δέσποινα Κυριακίδου: Η γνωστοποίηση του θανάτου της

Η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης εξέδωσε, νωρίτερα, ψήφισμα για το χαμό της, εκφράζοντας τη θλίψη της για το γεγονός.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, με πολλή οδύνη πληροφορήθηκε το θάνατο της Δέσποινας Κυριακίδου, μέλους της Ευξείνου Λέσχης. Η Δέσποινα Κυριακίδου, κόρη του αείμνηστου Τάσου Κυριακίδη, εκδότη, συνεισέφερε και η ίδια πολύτιμες υπηρεσίες στην υποστήριξη συγγραφής βιβλίων της νεότερης ποντιακής γραμματείας. Στην οικογένεια της Δέσποινας Κυριακίδου εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια και ευχές για την εξ ύψους παρηγορίαν», αναφέρεται στο ψήφισμα της ΕΛΘ.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν