Θρήνος για τον 16χρονο Βασίλη Τόπαλο – Ξεσπά η οικογένεια: Η γιαγιά του πυγμάχου αποκάλυψε τι συνέβη με τον εγγονό της

Βασίλης Τόπαλος: Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος τυ 16χρονου

Ανείπωτη θλίψη έχει σκεπάσει τη χώρα μετά την είδηση του θανάτου του Βασίλη Τόπαλου σε ηλικία μόλις 16 ετών. Ο νεαρός στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στην Ιταλία τον περασμένο Οκτώβρη σε έναν αγώνα που πολέμησε με νύχια και με δόντια.

Τα λόγια της μητέρας του 16χρονου πυγμάχου Βασίλη Τόπαλου

«Δεν περιγράφεται αυτό το πράγμα. Όταν επέστρεψε από την Ιταλία, όταν επέστρεψε με το χρυσό το μετάλλιο… Όταν ακούστηκε ο εθνικός μας ύμνος στην Ιταλία το παιδί μου δάκρυσε, συγκινήθηκε, το έχω και σε βίντεο. Και μου έλεγε: “Μαμά, εμείς εκεί πάνω δίνουμε την ψυχή μας για τη σημαία μας. Γιατί εκεί πάνω δεν ήμουν Βασίλης, ήμουν Ελλάδα”».

Βασίλη Τόπαλος: Η μάχη στην Εντατική

Ο 16χρονος πρωταθλητής Ευρώπης πριν από δύο εβδομάδες ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια προπόνησης. Διέκοψε την εξάσκηση και κατευθύνθηκε προς το μπάνιο, όπου έχασε τις αισθήσεις του και χτύπησε το κεφάλι του σε σκληρή επιφάνεια.

Βασίλης Τόπαλος: Όσα ανέφερε η γιαγιά του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου

«16 χρόνων παλικάρι να φεύγει έτσι ξαφνικά στα καλά καθούμενα… Πώς να μην θρηνήσεις; Το παιδί πέθανε τελικά. Έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του. Αυτό μας είπαν, έκαναν ό,τι μπορούσαν και μετά το άφησαν στον Θεό, στα χέρια του Θεού. Ήταν ένα αγγελούδι, αυτό θέλω να σας πω, και ο Θεός το πήρε», δήλωσε η γιαγιά του 16χρονου πυγμάχου.

Ότι έπαιξε σε άλλη κατηγορία από αυτή που ταίριαζε στην ηλικία και τα κιλά του αναφέρει η γιαγιά του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου, του νεαρού πυγμάχου ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση εδώ και δύο εβδομάδες περίπου αλλά δεν άντεξε ο οργανισμός και υπέκυψε.

«Λιποθύμησε φαίνεται και έπεσε και χτύπησε βαριά το κεφάλι του. Το μωρό μας βρέθηκε στην εντατική. Εκεί έπεσε σε κώμα 17 μέρες και πέθανε. Εμείς μάθαμε ότι έγινε σπάρινγκ, τον βάλανε με έναν 20χρονο κάπου 70 κιλά και το δικό μας ήταν 60 κιλά και 16 ετών. Αυτό ξέρουμε»τόνισε στον Alpha η γιαγιά του 16χρονου, επισημαίνοντας πως ήταν σε διαφορετική κατηγορία.

Related posts

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα