Θρήνος για τον πολύ αγαπητό Παντελή Καλικάτζαρο – Πέθανε και σκόρπισε θλίψη σε ένα ολόκληρο νησί

by Maria Giannoutsou
Θρήνος για τον πολύ αγαπητό Παντελή Καλικάτζαρο – Πέθανε και σκόρπισε θλίψη σε ένα ολόκληρο νησί

Σήμερα Σάββατο 7/9 το τελευταίο αντίο στον 66χρονο Παντελή Καλικάτζαρο
Ένας νεότατος άνθρωπος, αγαπητος σε όλη την Κάλυμνο, άφησε την τελευταία του πνοή στα 66 του χρόνια, χθες Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, γεμίζοντας πόνο και θλίψη την οικογένεια του και ολόκληρη την Κάλυμνο.

Ο Παντελής , ένας άνθρωπος του μόχθου, έζησε τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής του ναυτικού για χρόνια και αποφάσισε μαζί με τη Μαρία του, να στήσουν τη δική τους επιχείρηση στο νησι, το εστιατόριο που είχε το όνομα του και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Οι γεύσεις που προσέφεραν ο Παντελής με τη Μαρία του, ήταν μοναδικές και τις προσέφεραν πάντα με χαμόγελο, γράφοντας ιστορία στην Καλύμνικη γαστρονομία. Μέσα στο στενό, πίσω από το άγαλμα του Ποσειδώνα, με την αγάπη του κόσμου μεγάλωσαν τα παιδιά τους και αξιώθηκε ο Παντελής να δει και εγγόνια, αλλά η μοίρα αλλά σχεδίαζε τελικά.

Σήμερα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στις 3 μ.μ.έγινε η εξόδιος ακολουθία στον Ι. Ναό του Ταξιάρχη στο Χωριό, ενώ η σορός του αγαπητού μας Παντελή Καλικάτζαρου, θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 12 μ.μ.

Καλο ταξίδι φίλε Παντελή, μπαρκαρισες ξανά μετά από χρόνια, σε ένα μεγάλο ταξίδι, αφήνοντας πίσω τους αγαπημένους σου με τον πόνο του αποχωρισμού, αυτού που είναι ο πιο σκληρός απ’ όλους.

Πηγή: palmoskalymnou

Συντετριμμένη η Ράνια Τζίμα με τον θάνατο του 13χρονου στο δελτίο ειδήσεων – Είπε για τα πατίνια στην Ελλάδα την πιο τραγική αλήθεια που κανείς δεν τολμάει

Μαθεύτηκε ποιος έκανε δώρο το πατίνι – Θρήνος για τον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε τόσο νωρίς

Μετά τον Νικόλα Φαραντούρη: Οι 4 νέες δυνατές μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ με σφραγίδα Ανδρουλάκη

Αλμυρό κέικ με πατάτες και λαχανικά: Εύκολο, χορταστικό και πεντανόστιμο

Η πιο εύκολη σπανακόπιτα χωρίς φύλλο

Προτεινόμενα