Θρήνος για τον θάνατο του 49χρονου στη Σάμο: Απόστρατος και πατέρας δύο παιδιών ο Έλληνας που πέθανε στην πτώση του ελικοπτέρου

Σάμος: Σε σοκ η οικογένεια του 49χρονου που έφυγε από τη ζωή

Συγκλονισμένη η οικογένεια του 49χρονου που έχασε τη ζωή του από την πτώση του ελικοπτέρου στη Σάμο.

Θλίψη έχει σκορπίσει σε όλη την Ελλάδα ο θάνατος των δύο εκ των τεσσάρων επιβατών του ελικοπτέρου που συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στη Σάμο το απόγευμα της Τετάρτης και κατέπεσε υπό αντίξοες συνθήκες λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων.

Οι δύο νεκροί είναι ένας 55χρονος Ρουμάνος και ο 49χρονος Θεόδωρος Βλάχος ο οποίος ήταν απόστρατος της Αεροπορίας Στρατού και αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά.

Στον Alpha μίλησε ο αδερφός του άτυχου 49χρονου, ο οποίος είναι επίσης στρατιωτικός, και είπε ότι «έφυγε υπηρετώντας το καθήκον». Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Θεόδωρος Βλάχος ήταν άνθρωπος με αυταπάρνηση, κάθε χρόνο δούλευε στις φωτιές και ειδικά για Σάμο γνώριζε τη μορφολογία της καθώς είχε υπηρετήσει στο νησί.

Τραγική ειρωνεία ότι ο Θεόδωρος Βλάχος, ο οποίος δεν ήταν μόνο μεταφραστής αλλά και συντονιστής των πυροσβεστικών δυνάμεων από αέρος, την Κυριακή θα επέστρεφε από την υπηρεσία του και θα πήγαινε διακοπές με την οικογένειά του.

Όπως είπε ο αδερφός του – ο 49χρονος είχε άλλα τρία αδέρφια – είχε ενημερωθεί για τις συνθήκες με τον ισχυρό αέρα στην περιοχή και ανησυχούσε. Η τελευταία του επικοινωνία, δε, με τον 49χρονο αδερφό του έγινε στις 4 το απόγευμα.

Η είδηση του θανάτου του 49χρονου έχει σκορπίσει τεράστια θλίψη σε συγγενείς και φίλους με την γυναίκα του άτυχου άνδρα να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο 49χρονος που έχασε τη ζωή του από την πτώση ελικοπτέρου στη Σάμο

Θρήνος για τον θάνατο του 49χρονου στη Σάμο: Απόστρατος και πατέρας δύο παιδιών ο Έλληνας που πέθανε στην πτώση του ελικοπτέρου

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν