Θρήνος στη Νάουσα: Νεκρός ο 27χρονος Γιάννης ύστερα από σύγκρουση με φορτηγό που οδηγούσε 80χρονος

Νάουσα: Ακόμα ένα νέο παλικάρι που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Το Άνω Ζερβοχώρι Νάουσας θρηνεί τον χαμό του 27χρονου Γιάννη Δάλλα ο οποίος άφησε τη τελευταία του πνοή μετά από δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηχανή που οδηγούσε ο 27χρονος Γιάννης συγκρούστηκε με φορτηγό, το οποίο οδηγούσε 80χρονος στο κέντρο του Άνω Ζερβοχωρίου.

Σύμφωνα με το pliroforiodotis.gr ο 27χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς, «έσβησε».

«Ήσουν ένας Άγγελος, ήσουν η ψυχή της παρέας, μας έκανες όλους να γελάμε πάντα. Δεν περίμενα ποτέ να ακούσω τέτοια είδηση για εσένα. Ήσουν παντα μεσα σε όλα. Ήσουν ενας Άγγελος…..και τώρα σε πηρε ο θεός. Να αναπαυθεί η ψυχούλα σου , θα σε θυμόμαστε ολοι για παντα» γράφουν φίλοι του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Νάουσα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το τραγικό δυστύχημα

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Σήμερα (20 Φεβρουαρίου 2023) και ώρα 12.20 περίπου, στο Άνω Ζερβοχώρι Νάουσας, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 80χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 27χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας».

Related posts

Κλειστά σχολεία για δύο μέρες

Βρέθηκαν κολοβακτηρίδια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Συναγερμός: Η επόμενη πανδημία είναι κοντά και είναι πολύ πιθανόν να προκληθεί από τον ιό της γρίπης