Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Η άτυχη 27χρονη που παρασύρθηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου

Θεσσαλονίκη: Η κοπέλα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος

Ανείπωτο πόνο στην οικογένειά της έχει προκαλέσει ο θάνατος μιας 27χρονης κοπέλας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 69χρονος, ανήμερα της εθνικής μας επετείου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Τραγικές φιγούρες η οικογένεια της κοπέλας που προσπαθεί να βρει δύναμη και κουράγιο ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας της 27χρονης στο newsit για όσα έγιναν το πρωί της περασμένης Παρασκευής: «Το κορίτσι μου είχε πάει στη Θεσσαλονίκη για να επισκεφτεί τον αδελφό της και την οικογένεια του που μένουν μόνιμα εκεί και να καμαρώσει τον ανιψιό της στην παρέλαση. Κατέβηκε από το λεωφορείο για να πάει στο σπίτι τους και μόλις κατέβηκε πέρασε αυτός με το αυτοκίνητο και την περιμάζεψε.

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Η άτυχη 27χρονη που παρασύρθηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου

Δείτε το ρεπορτάζ για τον θάνατο της άτυχης 27χρονης

Την πέταξε πολύ ψηλά, τόσο πολύ έτρεχε με το αυτοκίνητο του. Ήταν μαζί και η άλλη μου κόρη και όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της. Κατέβηκε από το λεωφορείο, πήγε από πίσω, ήθελε να περάσει απέναντι, έβγαλε το κεφαλάκι της λίγο να δει αν είναι ελεύθερος ο δρόμος και αυτός δεν την είδε και τη χτύπησε. Και έφυγε σχεδόν ακαριαία από τη ζωή. Πήγε από πάνω η άλλη μου κόρη και της φώναζε να σηκωθεί αλλά δεν μπορούσε. Άδικα μας την πήρε».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo