Θρήνος στην Χαλκιδική για 26χρονο παλικάρι – Έχασε την ζωή του από προπέλα σκάφους

Χαλκιδική: Βαρύ πένθος σε όλη την περιοχή μετά το τραγικό δυστύχημα

Χαλκιδική: Σε κλίμα πένθους αποχαιρέτισε η τοπική κοινωνία των Κιμμερίων τον 26χρονο νέο που έχασε τόσο τραγικά και άδοξα τη ζωή του σε δυστύχημα στη Χαλκιδική, όταν χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό νέο. Τον οποίο αποχαιρέτισε σοκαρισμένο ολόκληρο το χωριό, με τους κατοίκους να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν το τι είχε συμβεί.

Ο 26χρονος βρισκόταν για διακοπές στη Χαλκιδική όταν χτυπήθηκε από την προπέλα, του σκάφους που είχε ενοικιάσει. Το χτύπημα ήταν ιδιαίτερα σοβαρό και παρά τις προσπάθειες να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας. Και να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες, ο ίδιος κατέληξε. “Ο Α.Γ.Σ Εθνικός Κιμμερίων Ξάνθης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου μέλους της ομάδας μας. Καλό ταξίδι Οζμπάι” σημειώνει σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του η τοπική ομάδα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το τραγικό δυστύχημα της Χαλκιδικής

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες (Δευτέρα), το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λ/Χ Ιερισσού. Για περιστατικό τραυματισμού 26χρονου από ενοικιαζόμενη λέμβο, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΜΥΡΣΙΝΗ”, Διαπόρου Σιθωνίας Χαλκιδικής. Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό σκάφος σε ακτή της περιοχής “ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ” Σιθωνίας, έχοντας τις αισθήσεις του. Ενώ στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου, λίγη ώρα αργότερα, κατέληξε.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο χειριστής της ανωτέρω ενοικιαζόμενης λέμβου.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό