Θρήνος στην Πάτρα πριν την ανάσταση: Νεκρός σε τροχαίο ο Χρήστος Σταυρόπουλος

Χρήστος Σταυρόπουλος: Νεκρός σε τροχαίο

Τραγική είναι η είδηση που μας έρχεται από την Πάτρα με έναν 31χρονο άντρα να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, το βράδυ της Αναστάσης.

Μούδιασε ο κόσμος στην είδηση πως λίγο πριν το «Χριστός Ανέστη!», λίγο πριν το «Πού σου, θάνατε, το κέντρον; Πού σου, άδη, το νίκος;», ο Χρήστος Σταυρόπουλος δεν πρόκαμε να φτάσει στην εκκλησία να κάνει Ανάσταση.

Ο χάρος του’στησε καρτέρι εκεί στην Ανθούπολη.

Κατάρα!

Στο πένθος βυθισμένη η τοπική κοινωνία μετά τον θάνατο του Χρήστου Σταυρόπουλου

Βυθίστηκε στο πένθος, μια για πάντα, πασχαλιάτικα, η οικογένειά του που μόνο Μεγάλες Παρασκευές θα ζει. Στα μαύρα και η ΕΑΠ, η ΠΥΓΜΗ, η πυγμαχία και ο πατραϊκός αθλητισμός για τον άδικο χαμό του 31χρονου πανελληνιονίκη.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος ξεκίνησε την πυγμαχία σε νεαρή ηλικία στην ΕΑΠ με την οποία πανηγύρισε πολλούς τίτλους και διακρίσεις, πριν συνεχίσει στην ΠΥΓΜΗ με τον προπονητή του Λάμπρο Μιχαλόπουλο. Μετά από μια μεγάλη περίοδο αποχής, επέστρεψε στη δράση κατακτώντας τη Β’ κατηγορία.

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, λίγα λεπτά πριν τις 22:00 στην περιοχή της Ανθούπολης, στην οδό Κοζάνης -λίγο πάνω από το νοσοκομείο “Ολύμπιο”- όταν κάτω από αδιευκρίνηστες μέχρι ώρας συνθήκες σημειώθηκε τροχαίο με την εμπλοκή ενός δικύκλου. Ο οδηγός του δικύκλου, ένας νεαρός άνδρας, έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεκρός είναι ένας 31χρονος άνδρας.

thebest.gr

Related posts

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος