Θρήνος στο ελληνικό πόλο: Άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιώργος Κατσούλης

Γιώργος Κατσούλης: Πέθανε ο σπουδαίος αθλητής του Ολυμπιακού

Ένας από τους πιο σπουδαίους αθλητές και προπονητές του Ολυμπιακού και του ελληνικού πόλο, έφυγε από τη ζωή. Πρόκειται για τον Γιώργο Κατσούλη, ο οποίος κατέληξε σε ηλικία 60 ετών.

Ο Κατσούλης χαρακτηριζόταν από τον χώρο του πόλο ως ο «μεγάλος δάσκαλος» του αθλήματος. Αθλητής με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, δημιουργός της γυναικείας ομάδας του συλλόγου, η οποία έχει φτάσει πλέον να είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ έχει κάτσει και στον πάγκο της ανδρικής ομάδας ως βοηθός προπονητή.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Κατσούλη

Το 2000 μεταπήδησε στην ομάδα πόλο γυναικών της Γλυφάδας την οποία οδήγησε στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Ελλάδας (2000 – 2001), στον τελικό του Πρωταθλητριών το 2001, όπου έχασε από την Οριζόντε Κατάνια και μία χρονιά αργότερα στην τρίτη θέση του LEN Champions Cup. Το 2002 μετακόμισε στη Βουλιαγμένη με την οποία κατέκτησε το ΛΕΝ τρόφι (2002-2003) και την ίδια χρονιά την οδήγησε και στην κορυφή του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Στον Πειραιά επέστρεψε τον Νοέμβριο του 2011 και συγκεκριμένα στον Εθνικό (πόλο γυναικών), στον οποίο έμεινε έως το 2014.

Η αγωνιστική περίοδος 2016 – 2017 τον βρίσκει ξανά στον Ολυμπιακό ως βοηθό του Χάρη Παυλίδη. Φτάνουν στον Τελικό της Ευρωλίγκας στο Κίρισι και με αυτόν στον πάγκο, καθώς ο Χάρης ήταν τιμωρημένος η ομάδα νίκησε στον τέταρτο τελικό τη Βουλιαγμένη με 9-8 εκτός έδρας, ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά και στη συνέχεια κατέκτησε τον τίτλο.

Πηγή: filathlos.gr

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες