Θρήνος στον κόσμο ομορφιάς: Πέθανε η Βικτώρια Γκρόσου, η γυναίκα που όρισε το μακιγιάζ στην Ελλάδα

Βικτώρια Γκρόσου: Έφυγε από την ζωή η σπουδαία make up artist

Την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, η κορυφαία make up artist και δασκάλα, Βικτώρια Γκρόσου έφυγε από την ζωή. Πρόκειται για μια γυναίκα που ενέπνευσε πολλούς ανθρώπους και έφερε στην Ελλάδα καινοτόμες τεχνικές του μακιγιάζ.

Οι ιδέες και οι τεχνικές της άφησαν το στίγμα τους στην εξέλιξη του μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια στη χώρα, με την ίδια πάντα να πρωτοπορεί και να παρουσιάζει φρέσκα entries στον τομέα της ομορφιάς.

Θέλοντας να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της στο κομμάτι του μακιγιάζ, διοργάνωσε αμέτρητα workshops και σεμινάρια, τα οποία παρακολουθούσαν με ευλάβεια οι μαθήτριες και μαθητές της, που είναι εκατοντάδες σε αριθμό. Όπως και οι ίδιοι περιγράφουν στα αμέτρητα συλλυπητήρια μηνύματα που έχουν γραφτεί κάτω από την ανακοίνωση του θανάτου της, η Βικτώρια Γκρόσου διακρινόταν για το πάθος της για το μακιγιάζ, ήταν άκρως φιλική και προσιτή με όλες και όλους και πάντα πρόθυμη να μοιραστεί τα μυστικά των τεχνικών της.

Μάλιστα είχε ιδρύσει τις σχολές BTC (Beauty Training Center) σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Δράμα – με πτυχία πιστοποιημένα από το υπουργείο Παιδείας – αλλά και την εταιρεία makeup4pro.gr με καλλυντικά ύψιστης ποιότητας.

Βικτώρια Γκρόσου: Το όραμα της και η διδασκαλία της

Το όραμά της αποτυπώνεται στην περιγραφή που αναγράφεται στο site των σχολών της: «Έχοντας ως πιστεύω ότι “τίποτα στη ζωή δεν είναι ακατόρθωτο” ήθελα πρώτα με το δικό μου παράδειγμα να το αποδείξω για να μπορώ να είμαι η στήριξη των παιδιών μας.

Γιατί ναι, στο BTC είστε τα παιδιά μου και ο στόχος μου είναι τα παιδιά μου να κατακτήσουν τις υψηλότερες κορυφές.

Με εμπειρία άνω των 16 ετών, σπουδάζοντας και διδάσκοντας σε διάφορες χώρες και διάφορες σχολές, ήθελα να δημιουργήσω μια μοναδική μεθοδολογία, σχολή, οικογένεια που ονειρευόμουν να φοιτήσω και εγώ.

Μαζεύοντας τα πλην και τα συν σήμερα σας περιμένω στο πλευρό μου, κρατώντας την πυξίδα στο ένα χέρι και εσάς από το άλλο χέρι, να ανέβουμε με το κεφάλι ψηλά στην υψηλότερη κορυφή. Εκεί που αξίζει να είναι ένας απόφοιτος του BTC.

Γιατί τα όρια είναι εκεί που τα καθορίζουμε εμείς, ενώ εδώ τα όρια δεν υπάρχουν».

Related posts

ΔΕΗ: Το ‘πε και το ‘κανε – Τpελαίνει Cosmote, Vodafone και Wind με αυτή την κίνηση

«Μαύρη» καθαρά Δευτέρα: Nεκρή 25χρονη: Οι συγκλovιστικές φωτογραφίες που δείχνουν την αλήθεια

Εύβοια: 21χρονος έπεσε από τη γέφυρα της Χαλκίδας