Θρήνος στον Πύργο: Η 34χρονη Δήμητρα έπεσε από το μπαλκόνι και 2 μήνες μετά βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Πύργος: Ανείπωτη θλίψη για τη Δήμητρα

Μόλις στα 34 της, η Δήμητρα από τον Πύργο, έφυγε από τη ζωή. Εντοπίστηκε νεκρή από την αδέλφη της με την οποία συγκατοικούσε το τελευταίο διάστημα.

Φως στα αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που έχει ζητήσει η Αστυνομία, αλλά οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η Δήμητρα Γιαννακοπούλου, που ήταν μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, ζούσε και εργαζόταν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σητεία, ωστόσο, η πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού της λίγο πριν τα Χριστούγεννα, την δημιούργησαν προβλήματα υγείας και την ανάγκασαν να επιστρέψει στον Πύργο, για να τη φροντίζουν οι δικοί της άνθρωποι.

Μετά τη πτώση η αδικοχαμένη Δήμητρα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας

Μετά το ατύχημα, η 34χρονη Δήμητρα νοσηλεύτηκε για ένα μεγάλο διάστημα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και στον Πύργο είχε επιστρέψει πρόσφατα, συνεχίζοντας να έχει προβλήματα υγείας, ακόμα και κινητικά.

Το πρωί της Παρασκευής, η αδελφή της νεαρής μητέρας, την αντίκρισε στο σπίτι τους, χωρίς τις αισθήσεις της. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομία και έφτασαν άμεσα στο σημείο, αλλά ήταν ήδη αργά, αφού η 34χρονη είχε “φύγει” από τη ζωή.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα