Θρήνος στον Βόλο: Έντυσαν νύφη την 14χρονη Ελένη που πέθανε μετά από το δυστύχημα στο μπάνιο – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας

by Εύα Ζαχαριάδη

Θρήνος στον Βόλο: Λύγισαν και οι πέτρες

Βαρύ πένθος έχει πέσει στον Βόλο από την τραγική απώλεια της 14χρονης Ελένης. Το παιδάκι έδινε μάχη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Μυστήριο για τις συνθήκες του τραυματισμού της…

Ανάστατος ο Βόλος και το Αλιβέρι Νέας Ιωνίας από τον θάνατο ενός 14χρονου παιδιού, που πάλεψε γενναία σε νοσοκομείο χωρίς να τα καταφέρει. Ο τραυματισμός της μικρής στο μπάνιο του σπιτιού της, σημειώθηκε στις αρχές του περασμένου Γενάρη. Οι γονείς της, είπαν πως έπαθε ηλεκτροπληξία. Οι γιατροί όλους αυτούς τους μήνες πάλευαν, αλλά η μικρή δεν τα κατάφερε. Οι σκηνές που εκυλίχθηκαν όταν επέστρεψε η σορός της, ήταν σπαρακτικές…

Σε ένα σκηνικό που θύμιζε γάμο, έγινε η υποδοχή της σορού της 14χρονης Ελένης, η οποία έφυγε από τη ζωή προχθές σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Οι γονείς της, στον οικισμό των τσιγγάνων στο Αλιβέρι Νέας Ιωνίας στο Βόλο, υποδέχθηκαν τη σορό στο σπίτι, για τελευταία φορά ντυμένη νύφη, όπως προστάζει το έθιμο, ενώ ακούγονταν τραγούδια.

Θρήνος στον Βόλο: Έντυσαν νύφη την 14χρονη Ελένη που πέθανε μετά από το δυστύχημα στο μπάνιο – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας

Ανείπωτος θρήνος στον Βόλο από την απώλεια της 14χρονης Ελένης

Στο σπίτι είχε συγκεντρωθεί όλη η γειτονιά, προκειμένου να κηδευτεί σαν νύφη. Παράλληλα στην περιοχή έπεσαν πυροβολισμοί, μόλις η σορός της άτυχης νεαρής μεταφέρθηκε στο σπίτι, ενώ την έρεναν με λουλούδια.

Η 14χρονη κοπέλα στις 4 Ιανουαρίου τραυματίστηκε στο μπάνιο του σπιτιού της. Έπεσε στην μπανιέρα και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου χθες κατέληξε από ανακοπή καρδιάς.

Οι συγγενείς μιλούσαν από την πρώτη στιγμή για ηλεκτροπληξία ενώ οι γιατροί έκαναν λόγο για εισρόφηση. Ωστόσο, η υπόθεση ήταν υπό διερεύνηση από τις αστυνομικές αρχές. Στις 4 Ιανουαρίου του 2022 όταν το κορίτσι έπεσε στην μπανιέρα, χτύπησε και έχασε τις αισθήσεις της. Οι συγγενείς δεν κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Μετέφεραν την ανήλικη στο Νοσοκομείο με ΙΧ αυτοκίνητο. Στο τμήμα έκτακτων περιστατικών είπαν ότι το κορίτσι έπαθε ηλεκτροπληξία από τον θερμοσίφωνα που ήταν αναμμένος την ώρα που έκανε μπάνιο. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, οι οποίες είναι ακόμα άγνωστο πώς προκλήθηκαν.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν