Τήνος: Η τρυφερή φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με δύο κοpιτσάκια σε παραλία

by Τόνια Τζαφέρη

Τήνος: Στο νησί για διακοπές βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τήνος: Παρότι Πρωθυπουργός, δεν διατηρεί 24/7 το αυστηρό, πολιτικό ύφος. Έχει δείξει πολλές φορές και άλλες πλευρές της προσωπικότητας του. Πιο ανάλαφρες και πιο χαμογελαστές. Ειδικά όταν βρίσκεται με παιδιά, τότε φαίνεται να ξεχνιέται για λίγο και να φωτογραφίζεται ξέγνοιαστος και χαμογελαστός μαζί με τις μικρές του θαυμάστριες.

Τα κοριτσάκια είδαν τον πρωθυπουργό στην παραλία Μπάλος και του ζήτησαν να βγάλουν μια σέλφι. Εκείνος όχι μόνο δεν αρνήθηκε, αλλά πόζαρε χαμογελαστός και ευδιάθετος. Ενώ δεν δίστασε να τα γνωρίσει και να συζητήσει μαζί τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Τήνο για το Σαββατοκύριακο και επισκέφθηκε μια διάσημη παραλία του νησιού. Δύσκολα άλλωστε χάνεις την ευκαιρία για μια βουτιά στην παραλία Μπάλος.

Ο πρωθυπουργός μίλησε με πολλούς από τους λουόμενους που ήταν εκεί. Μεταξύ αυτών ήταν και το δυο κορίτσια. Και δέχτηκε με μεγάλη χαρά να φωτογραφηθεί με δύο μικρά κοpιτσάκια που του ζήτησαν να έχουν μια «σέλφι» μαζί του.

Η σέλφι του Πρωθυπουργού στο νησί της Τήνου

Τήνος: Στο νησί για διακοπές βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ημέρα του πατέρα σήμερα και με δεδομένο πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά. Δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθεί στα κοpιτσάκια, που στη συνέχεια ανέβασαν τη φωτογραφία στο Instagram.

Ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει το απόγευμα από την Τήνο για την Αθήνα, καθώς αύριο το πρωί θα πάει στην Αίγυπτο. Στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης, όπου στο Κάιρο θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Σίσι, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια όπου θα έχει συνάντηση με τον Πατριάρχη Θεόδωρο Β’.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα